Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2013 Temmuz MTV Kampanyaları

sinceler

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Şub 2011
Mesajlar
1,048
Yaş
41
2013-mtv.jpg

logo_garanti.gif

1 Temmuz - 31 Temmuz 2013 tarihleri arasında Motorlu Taşıt Vergisi ödemesini İnternet Şubesi’nden yapan müşterilerimiz Pirelli’den yapacakları Yaz/Kış Oto, Suv (4X4), Hafif Ticari araç lastik alışverişlerinde %20 indirim fırsatı kazanıyor!
Hemen İnternet Şubesi, Ödemeler menüsü Devlet/Vergi adımı ile hesabınızdan ya da kredi kartınızı kullanarak MTV ödemenizi yapın, Pirelli’den %20 indirimle lastik fırsatını kaçırmayın!
Üstelik kredi kartı ile ödemelerde 300 TL’ye kadar 3 taksit, 300 TL üzerine 6 taksit fırsatından da yararlanabilirsiniz.

Detay:http://www.garanti.com.tr/tr/kampany...mpanyasi.page?

logo_maximum.gif

Maximum Kart kullanıcıları www.isbank.com.tr 'de internet şubesi üzerinden (*) ya da www.gib.gov.tr 'den 2 Ağustos 2013 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 500 TL’ye kadar olan işlemlerde 4 taksit, 500 TL ve üzeri işlemlerde ise 6 eşit taksit imkânına sahip oluyor. Maximiles sahipleri için de geçerli olacak kampanya kapsamında İş Bankası kredi kartı müşterileri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde hem ödeme kolaylığına sahip olacak hem de zamandan kazanacak. İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı ile de kampanyadan faydalanılabilecek. .

Kampanya kapsamında motorlu taşıtlar vergisini 2 Ağustos 2013 tarihine kadar İş Bankası kredi kartı ile ödeyen müşterilerimiz .

31.08.2013 tarihine kadar Navking.com’dan yapacakları navigasyon cihazı alışverişlerinde %50’ye varan indirim fırsatı
20.08.2013 tarihine kadar OtoPratik servis noktalarındaki periyodik bakımda %30, yedek parçada %15 indirim ve ücretsiz check up fırsatı
30.09.2013 tarihine kadar Autoking servis noktalarında oto bakım ve koruma hizmet ürünlerinde %50’ye varan indirim fırsatlarından yararlanabileceklerdir.

Detay:http://www.maximum.com.tr/kampanyala...asi.asp?id=482

logo_akbank.gif

Gecikmiş MTV ödemenizi 20 Ağustos’a kadar Akbank’tan yapın, belirli Piranha ürünlerinde* %50 indirimden yararlanın!

Detay:https://www.akbank.com.tr/mtv-kampanyasi.aspx

logo_cardfinans.gif

1-31 Temmuz 2013 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizi Finansbank kredi kartları ile www.vergikolay.com.tr, www.finansbank.com.tr, Finansbank Şubeleri ve www.gib.gov.tr üzerinden yapın, 50.000 TL’ye kadar 6 taksit fırsatından yararlanın!

Detay:http://www.cardfinans.com.tr/cardfin...t-firsati.aspx

logo_paraf.gif

www.gib.gov.tr'den yapılacak Motorlu Taşıtlar vergisi ödemelerinde +4 taksit eklenerek 5 taksitle ödeme imkanı sunulacaktır.
Kampanya döneminde tek çekimli işlemlere otomatik olarak +4 taksit eklenecek olup,peşin ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır.
ParafPara kullanılarak yapılan ödemeler ile iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Detay:http://www.parafcard.com.tr/Kampanya...um-kampanyalar


logo.gif

01 Temmuz – 10 Ağustos 2013 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Verginizi HSBC Advantage Kredi Kartı ile gib.gov.tr, İnternet Bankacılığı, 444 0 111 Telefon Bankacılığı ya da HSBC Şubeleri’nden ödeyenlere tam 6 taksit fırsatı!
Üstelik Speedy’den klima performans testi ve klima temizliği hediye!

Detay:http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/k...TR_mtv_0172013


An itibariyle henüz kampanya başlatmamış bankaların kampanya sayfalarını takip edebilirsiniz;

WORLD: http://www.worldcard.com.tr/kampanya...tiv/ak-14.aspx
DenizBank: http://www.denizbank.com/kampanyalar/
TEB: Kampanyalar | Bireysel | Türk Ekonomi Bankası
T.C. Ziraat Bankası: http://www.ziraat.com.tr/tr/Kampanya...s/default.aspx ALINTIDIR
 
Banka olayı kolaylık oldu resmen. Otomatik ödeme talimatı vereceksin 12 aya bölsünler parça parça öde gitsin.
 
Bende Autokingin oto koruma ve bakım hizmetlerinden yararlanmayı düşünüyorum...
 
Geri
Üst Alt