Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2013 MTV kampanyaları ve fırsatları

atay78

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Mar 2012
Mesajlar
2,581
Yaş
35
2013 te yapılıcak mtv kampanya ve fırsatlarını paylasıcam umarım ısınıze yarar
 
2013 Mtv kampamyalarında garanti bankası açılışı yapmış

Mtv ödemesini internet şubesinden yapanlar lastiklerini pirelli ile yeniliyor

http://www.garanti.com.tr/tr/kampany..._pirelli.page?

1-31 Ocak 2013 tarihleri arasında MTV ödemesini İnternet Şubesi’nden yapan herkese Pirelli’den yapacakları Yaz/Kış Oto, SUV, Hafif Ticari araç lastik alışverişlerinde %20 indirim!
Hemen İnternet Şubesi, Ödemeler menüsü Devlet/Vergi adımı ile hesabınızdan ya da kredi kartınızı kullanarak üstelik 3 taksit imkanıyla MTV ödemenizi yapabilirsiniz. Dilerseniz Pirelli’den %20 indirimle lastiklerinizi yenileyebilir, dilerseniz kış lastiklerinizi satın alabilirsiniz.
İnternet Şubesi Giriş

İnternet/Cep Şubesi Parola Al

Kampanya Detayları

Pirelli tarafından sunulacak %20 indirim, 31.03.2013 tarihine kadar yapılacak Yaz/Kış Oto, SUV, Hafif Ticari araç lastik alışverişlerinde geçerlidir.
İndirimden faydalanılabilmesi için İnternet Şubesi’nden yapılan MTV ödesinin dekontu ya da çıktısı ile Pirelli yetkili satıcılarından herhangi birine gidilmesi yeterlidir.
Gidilen yetkili satıcıda talep edilen ürünler stokta bulunmaması nedeni ile temin edilemiyorsa müşteriyi farklı bir yetkili satıcıya yönlendirme ve ürünlerin temini için yetkili satıcıları bilgilendirme sorumluluğu Pirelli’ye aittir.
Pirelli yetkili satıcılarının iletişim bilgilerine firmanın web sitesinden ulaşılabilir.
Pirelli ve Garanti Bankası gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
Kampanyadan Garanti Bonuslar, Money Visa, Flexi ve Miles&Smiles MasterCard, Shop&Miles MasterCard, Bonus Business, Miles&Smiles Business Kredi Kartı, Shop&Miles Business, Filo Card, Corporate Card, Denizbank Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus ve ING Bonus Card sahipleri faydalanabilir.
Flexi Card sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için işlemden önce, MTV yazıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir.
American Express Card, American Express Gold Card, The Platinum Card, The Centurion Card, Bonus American Express, Bonus Platinum American Express, Miles&Smiles American Express ve Shop&Miles American Express kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya ekspres limit dahil değildir.
 
Verginizi ister Yapı Kredi kredi kartınızla www.gib.gov.tr'den
3 taksitle, isterseniz de hesabınızı kullanarak Yapı Kredi İnternet Şubesi veya ATM'lerinden ödeyin,

-Bosh Card Service'ten ücretsiz check-up,
-Otostart.com'da 100 TL ve üzeri işlemlerde 50 TL indirim kazanın.


1 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasında www.gib.gov.tr adresinden *****card ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanacaktır. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve Albaraka, Anadolubank *****card'lar dahildir.TEB ve Vakıfbank *****card'lar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır. 3 taksit imkanı 31 Ocak 2013 tarihine kadar geçerlidir.
 
Otostart'da periyodik bakım kampanyası var,
174tl'ye
Bu seti satın aldığınızda
1 Bosch Polen Filtresi
1 Bosch Yakıt Filtresi
1 Bosch Yağ Filtresi
1 Bosch Hava Filtresi
4 Litre Shell Helix Motor Yağı alıyorsunuz ve bosch car servisinde işçilik ücreti ödemeden 50 nokta kontrolü yapılarak, aracın bakımı bitiriliyor.
174 tl den 50 tl de world MTV indirimini düşersek 10bin bakımı 124 tl ye geliyor, ne dersiniz arkadaşlar fırsat süper değil mi?
 
Yararlı Bilgilendirme güzel paylaşım teşekkürler:eek:key:
 
teşekkürler kart ile ödeyecektik bakalım olmadı yağ alalım bizde
 
Geri
Üst Alt