Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2013 modeli 2014 yılında satmak.

kmr

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Nis 2011
Mesajlar
54
Arkadaşlar iyi forumlar herkese.

Diğer konumda yazmıştım baba dostu olan bir bayii ile görüştük aldığım bilgi şuan gümrükten çekilmeyen 2013 model seat leon/ibiza vs vs modeller var ellerinde bunları ellerinde olanları eritip ocakta yakında çekicekler işim dolayı ise gümrükçüyüm bu mümkün yatırabilirler istedikleri kadar mallarını istedikleri zaman çekebilirler.
Konum 2014 araç alıcaz subatta gelicek diyolar 2013/2014 fark olduğunu nasıl anlayabiliriz bu konuda dikkatli olalım.Neresine bakıcaz kod bandrol vs vs?
Mantık olarak aldatıcı bir şey yapmazlar ise 2013 fiyatları 2014 fiyatları diye ayırmaları gerekir ama yaparlar mı bilinmez.
 
Yapılabilir arkadaşım o bayiye kalmış diye biiliriz. Araçla birlikte sana verilen faturada aracın ne zaman üretildiği ve gümrüğe girdiği yazıyor oradan anlaya bilirsin. 2014 modeller de çok değişiklik yapılacağını sanmıyorum şahsen ama iyice araştırma gerekir.
 
Kesinlikle birkere aynı araç olacak. Ama onların aldığı yani faturalandırdığı tarihi ruhsatta da görebilirsiniz.
 
Faturalarda aracın üretım tarihi yazıyor dogus bunu degısıremez herhalde ve arac muanesı uretım tarıhıden ıtıraren baslıyor ve sız aracı uretım tarıhımden ornek 6 ay sonra aldınız muayene suresı 6 ay dusuyor
 
üretim tarihi mi yoksa türkiyeye giriş tarihimi. Sanki distribütöre geliş tarihi diye biliyorum.
 
Üretim tarihi olması lazım. Beni aracın ruhsatından anladığım bu. Çünkü araç 24.12. 2013 de TR ye geldi. Ama ilk muayene 13.11.2013 kadar geçerli diyor. Bu şartlarda üretim tarihini dikkate almışlar.
 
faturaya falan bakmaya gerek yok aracın hangi üretim bandından çıktığını şase numarasından kontrol edebilirsiniz. Hiç bir bayi de 2013 arabayı 2014 diye satmaz kimse o kadar salak değil.
 
Geri
Üst Alt