Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2013 model mi 2014 mode mi ?

carpenter

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Kas 2013
Mesajlar
337
Yaş
35
Arkadaşlar hali hazırda bir tane led far, iç aydınlatma, 5.8'' media, sunroof, alcantra koltuk, 17'' jant olan bir model var bunu mu almayım yoksa 2014 e ne kaldı az daha bekle 2014 model al mı dersiniz ? Bir kaç ay daha beklenmeli mi ? Yeni modelin avantajı ne olur yada dezavantajı ? Yeni model olacağı için fiyat artacak ve model de bir değişiklik bi makyaj da beklenmiyor galiba doğru mudur ? Beklenmeli mi beklenmemeli mi ?
 
bana sorarsan bekle derim gerçi bende kasım ayında aldım fakat ben aldığımda trafiğe çıkış tarihi yılını göstermiyordu.
2010 kasımında aldım 2011 model geçiyo. yıldan önce alırsan 2013 geçicek bu da 2. el durumunda fiyatı az da olsa aşağı çeker...
 
İki araba arasında yıldan dolayı 5-6 bin lira oynayacaksa alırken bence bu senin lehine olur. böylece 2. elde satarken senin zararında olmamış olur diye düşünüyorum. Ama tabi ki daha genç araba daha gençtir. :)
 
Trafige cikis tarihi belli olacak nihayetinde en erken aralikta cikacak trafige bi aydan dolayi 2. El fiyati dusecek belki ama yilbasndan sonra alirsam da fazla para odeyecegim birde arac gelene kadar 3 aya yakin bekeyecegimi söylüyorlar deger mi fazla para odeyip de 3 ay beklemeye ??

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Düşünmeden alın ya. Full paket 5bin lira da ikinci elde oynatmaz. Donanımın dolu olması bile 5 bin oynatmaz
 
Ikinci elde o kadar oynadığını farzedelim ee smdi alirken de zaten assa yukari o kadar fazladan para vereceğim onun disinda en az 3 en fazla 4 ay bekleyeceğim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ver parayı al arabayı 3 ay da keyfini sür kardeşim. Fazla takma ;)
 
2.elde 2013-2014 model arası maximum 2.000 TL oynatır diye düşünüyorum leonlarda. Şurada 6 hafta kalmış ben olsam almazdım + ocak bandrolünü de düşününce karlı çıkarsınız :)
 
Dolu bir araç için aylarca sıra beklemektense, istediğiniz ekstra özellikleri barındıran hazır dolu bir araç bulduysanız bence alın.
 
Geri
Üst Alt