Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2013 Model Kia Cee'd Görücüye Çıkıyor ...

dgkndmrr

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Kas 2011
Mesajlar
3,517


















Kia, önümüzdeki Mart ayında düzenlenecek olan 2012 Cenevre Motor Show’da ilk kez kameraların karşısına geçireceği akabinde tüm Avrupa pazarı için baştan aşağıya yenilediği 2013 Cee’d modeline ait yeni fotoğrafları yayınlamaya devam ediyor.


Daha önceki haberimizde de belirttiğimiz gibi, güncel Hyundai i30 ile ayı platform üzerinde yükselen ikinci nesil beş kapılı hatchback, ilk izlenimlere göre biraz daha olgunlaştırılmış ancak sportif tatlar veren genel tasarım hatları korunmuş.


Bununla beraber, Kia tarafından açıklanan ilk bilgilere göre H-biçimli ön ızgara, Infüze LED farlar, krom çerçeveli pencereler, revize edilen motor kaputundaki ayırt edici karakter çizgileri ayrıca, sürücü odaklı ergonomik orta konsol ve rafine malzemeler ile yeniden şekillendirilen iç mekân detayları ön planda tutulacak.


Kaputun altında kullanılacak muhtemel motorlar,
1.4 “Gamma” CVVt 100 hp.
1.6 GDi 140 hp.
1.4 CRDi 90 hp.
1.6 CRDi 126 hp.



Söylentilere göre, bu hafta dünya prömiyeri gerçekleştirilen 2013 Hyundai Veloster Turbo’da kullanılan, toplam 201hp güç üreten yeni 1.6-Litre GDI turbo motor ile donatılacak en ateşli Kia Cee’d, Volkswagen GTI ile rekabet edecek.


Son olarak 2013 Kia Cee’d bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren Avrupa’da satışa sunulacak.
 
Yakisikli duruyor. Avrupayi bilmem ama Turkiye'de alicisi cok olur.
 
niye bunlar birbirine benziyor hep ben bunu anlamıyorum biraz farklı yapsana yafu...
 
Bana önden fiestayı anımsattı:)
Ceed iyi tuttu buda satar:eek:key:

xx
 
Geri
Üst Alt