Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2013 model İbiza jantları ve lastikleri ne kadar eder?

Ibiza bijon ölçüleri 5x100 dur. Pek fazla seçenek yok açıkçası suna ki tam lastik ebadini bilmiyorum ama bizimkilere 16 janta 50 yanak takilabiliyor konfor yok zaten fazla uzmez
 
Jantları satmamaya karar verdim, sadece lastikleri satıcam. Çünkü bir arkadaşım şöyle bir tavsiyede bulundu:

"14'' jantlar dursun, lastikleri satıp, onlara kışlık lastik alırsın. Kışın onları kullanır, lastik değiştirmekle uğraşmazsın. Ayrıca kışın jant ebatı ne kadar küçük olursa o kadar güvenli olur. Bir de yazlık jant lastik takımı alırsın, yazları da onları kullanırsın."

Bana çok mantıklı geldi bu. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Kışın küçük ebatlar daha mı güvenli olur? Tekrar teşekkür ederim.

Kucuk yada buyuk ebat jant secimi konusunda kis sartlarinda hangisinin daha guvenli olacagini teknik olarak bilmiyorum ama eski jantlarina kislik lastik takmanin mantikli ve guvenli olacagini dusunuyorum.




Sent from my iPhone using Tapatalk 2
 
Yeni jantlari goruntu icin almayi istiyorsunuzdur onun icinde kesinlikle 17 takin derim ibiza in konforu belli zaten ne kadar kaybettirirki sonucta cupralarda 17 jant degilmi...ben leonumda 16 orjinaller varken 18 nasil takayim hem yanak incelior balon yapar yarilir konfor gider die cekinirken 18aldim hic birsey degismedi on numarada olmustu hatta artik citayi yukselttim 19 istiyor insan:))
 
Geri
Üst Alt