Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2013 ibiza sunroof tam açılması için yardım

ahmett879

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Eki 2013
Mesajlar
378
abilerim kardeşlerim benim sorunum 2013 model ibizaların malum sunroofları tam açılmıyor sadece arka tarafı açılıyor. tam olarak açılması için bişey yapılabilirmi? tavan yapısından dolayı tam açılamıyormuş ama biraz önce bir şahin gördüm onda bile sunroof vardı yani bizimki de sanayide filan yaptırılabilirmi? tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı istanbul anaodolu yakasında? çok maliyetli olurmu ya da çok külfetli olurmu? orjinalliği bozulmadan tavanı filan kesmeden yapılabir mi? arabayı alalı 2buçuk ay oldu ve aldığımdan beri aklımda. yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
 
öyle bir özellik olsaydı fabrikada yaparlardı diye düşünüyorum
 
Fabrikada maliyeti düşürmek için yapılmamış olabilir

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu sunroof camı tavan arasına giriyorsa tavan barlarından dolayı daha fazla gitmeyecektir.
Eğer cam tavan uzerine cıkıyorsa zaten mekanizmadan dolayı tamamen açılamıyacaktır .
Bu yüzden bence yapılabilecek birsey yoktur diye düşünüyorum.(panaromik acılır cam tavan diye biliyorum )
 
Eğer öyle birşey olsaydı külfetli pahalı olması gayet normal olurdu ama tam açılma durumu maalesef yapılamıyor tavanin tasarımından dolayı kaldı ki zaten öyle bir islemide ben asla sanayide yaptırmazdım.

HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Aslinda ayni ebattaki ve mekanizmadaki sunroof polo ve a1 de geriye de aciliyor. Bizde acilmiyor, yeni ray, yeni hidrolik kollar ile mevcut kisma cok biraey yapmadan geriye kayabilir sanki.... Ama cesaret gerek elbet (duzgun yapilsa arac orijinalligine hic ellenmez)
 
pola veya a1 çıkması sanroof la değiştirebilirsin ozaman
 
Aman arkadaşlar bu tarz yerler ile oynamayin aman aman içindeki sunroff teli bile müsade etmez kaldiki mekanik ve kollar :) doğan aracinda gördün ise webasto firmasinin dir ve bayagi geriye acilabiliyor ama kiyaslama yapmayin :)
 
aracı alırken acaba hıc bakmadınızmı nasıl bır arac alıcaksınız dıye bu tur orjınallıgın dısında yapılıcak uygulamaları kesınlıkle onermıyorum satın baska bır arac alın bence tam acılan cunku dıger turlusu hem cok malıyetlı hem cok rısklı olucak
 
Uğraşılırsa olur ama risk çok. Hem de dışa açılan sunroof bence şık durmuyor. Ben bilerek aldım ve memnunum...
 
Geri
Üst Alt