Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2013 ibiza sis farı nasıl açılıyor?

Merhaba,
Aracınız yeni sanırım (hayırlı olsun), bende ilk aldığımda çok uğraşmış en son forumdaki arkadaşlar öğrenmiştim :D Aslında biraz merak edipte kitapcığını filan kurcalasak hepsi yazıyor orada ama genel olarak kullanma kılavuzu okuma olayı genimizde yok sanırım :)
Sanırım sorununuz çözülmüştür ama çözemediyseniz anahtar sağa kademeli, ilk kullanan gören kişiye biraz biraz şaşırtıcı tasarıma sahip. Solda sislerin lamba işaaretleri var fakat sağa bir kademe çevirdikten sonra ön sisler için anahtarı bir kademe kendinize arka sisler için ise iki kademe kendinize çekin.
Geri vitese taktığınızda ön sislerin yanması bir arıza değil aksine aracın özelliğidir. Geri vitese taktığınızda manevra yapaarken yanlarında net görünmesi için entegre edilmiş bir özellik. Arıza var diye orasını burasını kurcalatmayaydınız bari :)
Ek olarak joker bilgi: Anahtarı sökmek isterseniz eğer seat ve vw gruplarında far anahtarı kapalı iken üstüne basarak sağa doğru park kademesinin yarısı kadar çevirirseniz o vaziyette kendinize çektiğinizde anahtar kolayca yerinden çıkacaktır. Anahtarı bir sebepten sökmek isteyen arkadaşlar olursa orasını burasını tornavida vb cisimlerle zedelemesin diye bu bilgiyide yeri gelmişken verme gereği duydum :)
Kazasız belasız yolculuklar dileğiyle...
 
Son düzenleme:
Geri
Üst Alt