Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2013 Chevrolet Trax AWD

Çöllü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Nis 2011
Mesajlar
4,794
Yaş
39
http://www.yeniarabaresimleri.com/resimler/chevrolet/chevrolettrax-foto.jpg
Chevrolet, 1935 yılında Suburban Carryall'ı satışa sunarak, SUV kategorisinin de öncüsü oldu. O dönemde, Chevrolet Suburban'ın dünyada "en uzun süre var olacak olan' otomobil modeli olacağını tahmin eden kişi sayısı çok da fazla değildi.

Chevrolet ve CadillacAvrupa Başkanı ve İdari Direktörü Susan Docherty, "Trax, otomobilin sunduğu yol tutuşunu SUV rahatlığı ile bir arada sunan, çok amaçlı ancak yakıt tasarruflu modern bir küçük SUV modeli.ama en önemlisi Chevrolet'nin esas yeteneği olan olağanüstü SUV'ler geliştirme ve satma işinin modern bir dışavurumu' diyor.

Chevrolet'nin SUV modelleri, yetenekli, pratik ve güvenilir araçları temsil ederken, genellikle güvenlik ve teknik yenilikler konusunda da öncü rol oynuyorlar. 1937 yılında hidrolik fren, güvenlik camı ve bağımsız ön süspansiyon ilk kez bir araçta yer alırken, 1967 yılında enerji emici direksiyon mili ve 1988'de de kilitlenmeyen fren sistemi (ABS) araçlara eklendi.
Trax ile Chevrolet, son yıllarda SUV-B segmentindeki kayda değer büyümenin görülmesine neden olan otomobil alıcılarını hedefliyor (2008 yılında 130.214 adet olan bu segmentteki toplam satışlar, 2012 yılında 264.000 seviyesine yaklaştı). Şehirde yaşayan bu tüketiciler, genel olarak imajına önem veren, sosyal bir yaşantısı olan bireyler... Bu kesimin büyük çoğunluğu da özgürlüklerine düşkün, bireysel yaşam tarzlarına uygun araçlar tercih ediyor.
Trax, sürüş dinamiklerini ve daha küçük bir aracın sahip olduğu yakıt ekonomisini bir araya getirerek, kullanıcılara bir SUV aracın tüm avantajlarını sunuyor. Tüm bunların ötesinde, esnek, modern yolcu kabininden, dört tekerlekten çekiş sistemine, akıllı telefon, tablet bilgisayar ve kişisel müzik çalar gibi cihazlar için bağlantı imkanı sunan Chevrolet MyLink'e kadar çok farklı özellikleri kullanıcısına azami şekilde sağlıyor.



 
Araç güzel ama benim tercihim hep otomobilden yana...:)
 
Güzel fiyat aralığı ne olur aceba
 
İnternetten de incelemiştim bu aracı, şayet otomatik dizel piyasaya sürerlerse baya bir tercih edilecektir..
 
Bana hitap etmiyor bu tür araçlar... Belki 50 yi geçince daha büyük bir SUV olabilir...
 
Çöllüm senin kayaşehirde dağ daş sürülür buı haa:):)
 
Bir arkadaşım ciddi ciddi düşünüyor. Gittik baktık, bütçemizden dolayı 1.6 LT istedik, test sürüşü istedik. Bize sadece otoparkta izin verdiler plaka olmadığı için :) Fena değil gibi ama bişey de anlamadık. Fiyat olarak 1.6LT için en son 48.000tl verdiler, sunroof dahil, opak beyaz.
 
Geri
Üst Alt