Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2012 yetkili servis bakım fiyatları

ben 390 tl fiyat aldım Alturdan 30.000 bakımı için.sizce hangi yağı kullanayım?servis castrol kullanıyor daha iyi ne kullanabilirim?
 
mersin kavi de 15 bin bakımını 330 tl ye yaptım tsi için 280 tl fiyat verdiler bana yag farkı oldugu için dizel daha pahallı oluyormus
 
yETKİLİ SERVİSTE 380 Dİ kendim aldım tüm filtreleri kendim taktım (Yağ hariç) yağıda dışarıda değiştirdim hepsi içinde 240 tl ye patladı bana :eek:key:
 
Isparta zeki otomotiv(özel servis)
-Yağ filtresi
-hava filtresi
-polen filtresi
-yağ değişimi
-kapı fitil,motor,disk temizleme
-Antifiriz,cam suyu ekleme
-Lastik bakım ve yönlerinin değişimi
-fren kontrolü
-Ön takoz burcları sanırım değişirimi(gıcırtı için)
-Benzin filtresi
-Vites kontrolü
-Hidrolik yağ kontrolü
fiyat:270 tl
Km:28.000
 
2007 ALTEA ;
Trıger setı+devırdaım pompası+V kayısı+antıfırız+polen fılıtresı+havalandırma motorunun temızlıgı,yaglanması= Yetkılı servıste 438 tl ye degıstırdım.
 
2011 1.2 tdi ibiza st 30000 bakımı birde ön arka teker değişimi tam 477 tl. oha dedim ama el mecbur alternatif yok birde yolunmak çok hoşuma gittiğinden full life yaptırdım 430 küsür euro ya


galiba adam olmayacağım ben
 
2007 ALTEA ;
Trıger setı+devırdaım pompası+V kayısı+antıfırız+polen fılıtresı+havalandırma motorunun temızlıgı,yaglanması= Yetkılı servıste 438 tl ye degıstırdım.




hangi servis olduğunu ögrenebılırmıyım acabaaa
 
Ben 327 fiyat aldım. Avekte gittim yaptılar bakımını fren balatalarım da değişecekti toplamda yanlış hatırlamıyorsam 627tl gibi bi rakama mal olmuştu.
 
allayh allah bir yağ değişimi ve basit bir kaç filitre çok para bunlar ya gitmem ben servise :)
 
Geçen hafta Ankara doğuşta 30000 bakımı yaptırdım. 15000 bakımına ekstra olarak buji ve yakıt filtresi değişti 545 TL çaktılar bana el mahkum
 
Geri
Üst Alt