Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2012 yetkili servis bakım fiyatları

Seat'ta durum nasil oluyor bilmiyorum ama ornegin Opel Ve Chevrolet'de aracin garanti suresi boyunca bakim fiyatlari kosulsuz olarak her parcayi degistirdikleri icin yuksek cikiyordu, ama ne zaman ki garanti bitti, sadece degismesi gereken parcalar degisiyor, o zaman fiyatlar normale donuyor.
 
Ocak Ayında Kayadibinde İbiza 1.4 referance aracımın bakımını yaptırdım.Toplamda 290 TL tuttu.
 
Banada Doğuş oto esenyurt'ta 30.000 1.4 tsi bakımı için 550 TL fiyat verdiler. 1 ay sonra garanti bitiyo dışarıda 270 tl fiyat aldım iyi bir yerden. Ekstradan Rot Z değişecek sadece onun dışında bi sorun yok aracımda. O da 40 tl gibi bişe yetkili servise boş yere o kadar para vermeyi düşünmüyorum.
 
cok ıstıyorlarmıs benım bakıma daha zamanım var ama bu ne boyle ya
 
Arkadaşlar biri polen filtresinin nerede olduğunu tarif edebilir mi?
 
aracım 2011 1.6tdi leon, ben ilk 15bin bakımını erya'da yaptırdım. 350lira tuttu. içinde para tutanlar 5.30luk sentetik yağ 4.3litre kullanılmş 150tl tutuyo, 71lirada işçilik diğerleride ufak meblalar(filtre vs. gbi şeyler)
 
2011 İbizama 15.000 bakımı için Doğuş 500 liralık bir fatura çıkarttı (ekstradan karbon temizliği ekledim).. Fiyatın neredeyse yarısı da işçilik bedeli.. Sıkı bir pazarlık yaptım ve cüzi bir miktar indirdiler, ama aynı işi Sanayi'de yarı fiyatına yapıyor olmaları oldukça düşündürücü.. Arabam servisteyken bana ücretsiz olarak bir araç tahsis ettiler, o olay hoşuma gitti, Doğuş'a hakkını vermeliyim bu konuda.. Fakat fiyatlar böyleyken 1 sene sonra garantim bittiğinde...daha da Davos'a gelmem..
 
ocak ayında ww-audi-seat özel servisinde 45k bakımını yaptırdım 220 tl tuttu.içeriği:
yağ
yağ flitresi
hava flitresi
yakıt flitresi
polen flitresi
bujiler
 
benim araba için 30000 bakımına 450 tl para istediler mecbur haftaya yaptıracağım iyi coşmuş fiyatlar gene
 
Geri
Üst Alt