Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2012 VW CC 1.4 160PS TSI 7 ileri DSG

Turboya bakmazsan turbo seni üzer. Araba ısınmadan yapıştırırsan, sıkıştırarak kullandıktan sonra direk durdurursan motoru turbo seni üzer. Tamamen seninle alakalı, bu twincharger motorda değil şuan elindeki 1.2 tsi motorda da olur. 150 bine kadar hiç turbo değiştirmeyenlerde var!
Arabayı insan gibi kullandıktan sonra öyle kolay kolay arıza vermez. Atmosferik motorla, turbo yada twin motorlar bir değil tabiki, turbo yada twin motorları daha dikkatli ve dayanıklı yaparlar ;)

Bide şunu hatırlatiyim yeni c180'ler 1.8lt 115kw, 1.6lt değil ;)
 
Yanlışın yok dostum ama eksiğin var, c180'in yeni (w204) kasasında 2008'den beri 1.6litre 156bg (115kw) motorlar da kullanılmakta :) Yani teoride c160 onlar fakat arkada yazmıyor tabi.. Zaten önceki mesajımda da belirttiğim gibi, ülkemizdeki vergi sisteminden dolayı bundan sonra 1.6'lık c180'leri çok daha sık göreceğiz yollarda.. Turbo'nun kullanım şekli konusunda sana katılıyorum, zaten ben de bilinçli bir turbo araç kullanıcısıyım dediğin gibi..
 
O paraya ikinci el 2.0 tdi cc alın derim hem satması hemde tüketimi daha mantıklı 1.4 tsi motor o ağırlıkta en az 10 yakar
 
O paraya ikinci el 2.0 tdi cc alın derim hem satması hemde tüketimi daha mantıklı 1.4 tsi motor o ağırlıkta en az 10 yakar

Doğru söylüyorsun ama aracı alacak arkadaşım hem fazla km yapmıyor hem de ikinci ele pek sıcak bakmıyor.. Arabayı test ettim, "düzgün" kullanımda 7-8 ortalama tutturmak mümkün gibi gözüküyor.. Yoksa kasaya göre küçük bi motor olduğuna ben de katılıyorum.. Yine de TSI + DSG diyorum (=
 
Mercedes-Benz Türk - Ürün özellikleri - Teknik özellikler

bu linkteki motor hacmi 1796cc yazan yer 1.600cc ye tekabül ediyor sanırım!

Makyajsızlar 1.6 115kw idi.

Kimin yanlışı kimin eksiği var acaba?

Düz vites ile ben çok sakin ve uzun yolda kullanırsam 5.8-6'ları görüyorum. Takmadan kullanırsam 7-7.8 arası. Ortalama zorlarsam 8.5 ağırlığıda hesaba katın biraz daha yüksek olur. 10'ları kolay kolay görmez DSG faktörü de var tabi.
 
On Numara Beş yıldız, hayatının en güzel kararlarından biri olur :eek:key:
 
Vergisi ile gayet mantıklı bir seçenek olmuş. Kiralama şirketleri çok tercih edecektir.
 
öndeki ledlerin arkadaki stopların yanmasıyla oluşan görüntü süper ötesi ve bu motor dizelden bin kat daha iyi fiyat açısından
 
Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum arkadaşlar :)
 
makyajsız kasasını kullanma şansım olmuştu..ilk görüşte aşık olduğum araç ani şerit değiştirmede leonun savrulmadığı yerde arkayı bırakıyordu..her ne kadar sedan araba olmasına versemde yol tutuşu pek tatmin etmemişti açıkcası..1.8tfsi 160hp dsg idi benim kullandığım..güç ve hızlanma güzeldi ..aracın şekli donanımı özellikle auto hold vs gibi özellikleri baya başarılıydı..ama espsiz direk patlar..
 
Geri
Üst Alt