Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2012 TOLEDO haberi

Exeo'dan farkı nedir yahu bunun..Exeo oldukça Toledo'nun geri dönmesi biraz zor..
 
dıp not;tr'de exeo 2.0tdı mevcuttu rengıde lacıvert yazılarda yok gelmedı yazılmıs o yuzden ekledım... sıparıs uzerıne gelıyordu fıyatı ıngıltere fıyatını gordunuz trdekını sız dusunun :)

2.0 tdı dsg style paketin fiyatı en son 70.000tlydi. şayet toledo bu kasada gelirse birde 1.6 tdı gelirse ilk müşterisi kesin ve kesin ben olacağım. ya chevrolet epica yada yeni toledo alacağım.
 
1.4 1.6 exeo icin kucuk motor o kasayi kaldirmaz sadece cok yakar exeo nun en kucuk motoru 2.0 120 lik
 
umut seat da arabanın içinden anlamıyo bence çok vasat yapıyolar mesela ibizanın içi polo gibi olsaydı kimse poloya bakmazdı bence...ibizanın içi daha da güzel olmalıydı leonun da içini çoğu insan beğenmiyor iç tasarımda vasatız audi çakması daha iyi bence özellikle kapıların döşemelerinde ama mesela yeni leonun a3 e de benzemesini iç mekan olarak istemezdim doğrusu çünkü o da iğrenç:(

anlamadığından değil tam olarak söylediğin sebepten işte kimse poloya bakmazdı ;) stratejileri böyle zaten ortak firmalar olduğu için, örneğin polo'da da türkiye'ye 1.2 tsi motor gelmiyor, sırf bu yüzden ibiza tercih ettim mesela
 
Geri
Üst Alt