Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2012 Model Doğan Slx Şahin S Kaçırılmayacak Arabalar

fatihyksel

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Şub 2012
Mesajlar
1,487
Yaş
32
İnternette aklıma geldi bir aralar mevzusu yapılıyodu arabistana sıfır doğanlar üretilecek diye bende esas sayfasını buldum 1.6 DOCC motur o neyse çift airbag 4 cam otomatik elk ayna abs vs özellkler :D :D bbu arada renk seçenekleride çoğalmış

docc4.jpg

p2.jpg


p4.jpg


tofas-dogan-slx-2012.png
 
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:puhahapuhahapuhahapuhaha:p:p:p:p:D:D:(:(:(:):):):eek::eek::eek::confused::confused::confused::kizgin::kizgin::kizgin::hosgeldin::hosgeldin::cool::cool:;);) nediyecegimi şaşırdım
 
ben bunun hollanda ıcın oldugunu duymustum sehır efsanesı sanırım
 
bugun fıat fabrikası bursada kus serısını aırbag, abs, klıma, 4 cam otomatık ,arcelık veya beko marka cd calarıyla yenıden raya koysun ulkemızde bır cok kısı sıraya girer.
 
ben bunun hollanda ıcın oldugunu duymustum sehır efsanesı sanırım

Şehir efsanesi değilmiş bende yeni öğrendim Golf 3 2012 model çıkıyormuş Kuzey Afrikada ve güney amerika ülkelerinde.. Hemde TSI motorla:eek:key:
 
Geri
Üst Alt