Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2012 Leon Dizel DSG CR Satışlarının artma sebebi nedir?

owen85

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Ocak 2013
Mesajlar
24
Yaş
39
Merhabalar,

Bir aydan fazla süredir Leon CR Dizel DSG arayışlarım devam ediyor sıfır yada ikinci el arasında seçim yapma kısmındada zorluk yaşıyorum Copa Plus insanı cezbediyor ama Kredi ile alacak olmam sebebiylede maliyeti çok oluyor. 11 ve 12 Ocak 2013 tarihinden itibaren sahibinden.com a sadece 10 Aracın satış için düştüğünü gördüm hepside yaklaşık aynı fiyatlardan satışa çıktı (46.750,00 TL) Bu konu dikkatimi çekti ve sizlerlede paylaşmak istedim.

Görüş ve fikirlerinizi bekliyorum.
 
Bende öyle olduğunu düşünüyorum ama verdikleri fiyatlar ile insanı tam arada bırakıyorlar :S Az bi zamanım kaldı bi şekilde karar vericem bakalım hayırlısı :D
 
rent a car araba alınmaz o araçlar kimbilir nasıl kullanılıyor bende o fiyatları görünce saşırdım ilk başta ama olayı ögrenince dedim normal :rolleyes:
 
5.000 - 15.000 km arasında acayip çok dsg tdi leon var, çoğuda cazip. rent a car da olsa bu km lerde sorun olacağını düşünmüyorum şahsen...filo alımı şeklinde uyugn alınıp, sonradan piyasaya çıkan araçlar olabilir...
 
Geri
Üst Alt