Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2012 leon copa 1.6 tdı dsg klima tuşlarının ardındaki ilginc ses

cancancan

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Kas 2012
Mesajlar
88
Yaş
33
merhaba abiler ve arakadaşlar son günlerde meydana cıkan bu ses gercekten canımı çok sıkmaya başladı, araç kliması çalıştıgında fan veya ac herhangi bir ses yok fakat kapadığımda klimayı sanki bir bişiler birbirine sürtüyor bu sesi anlamadım gitti birde araba yavaşladğında ses kesiliyor klima kapalı iken hic bu sese sahip olan leon lu SCW üyemiz varmı varsa yardımcı olabilirlermi teşekkürler şimdiden tüm SCW ye.
 
Ynt: 2012 leon copa 1.6 tdı dsg klima tuşlarının ardındaki ilginc ses

Gecmis olsun. Bende soyle bir ses vardi. Klimayi devreye aldigimda vınlama şeklinde bir ses oluşuyordu. Polen filtresi kirliymis degistirdim gecti. Ama anlattiginiz sesler benimkiyle farkli.sadece paylasmak istedim
 
fazla kurcalamadan srv.git can.sanırım eryaya gidersin orada elktr.ustası ahmet sana yardımcı olacaktır.
 
ewet bir baktırmam gerekiyor inşallah ayın 10 undan sonra gidicem artık müziği sona vuruyorum. sağol ismail abi aklımda bulunsun en azından yarın öbür gün oda gelirse bilirim neden olduğnu
 
merhabalar tekrar daha önce açmış bulunduğum konuyu çözmüş oldum cumartesi günü seat altur da klima bölgesi cıkarılarak kontrol edildi herhangi bir şey gözükmüyordu ancak izalasyon yapabilceklerini sölediler bende kabul etim ve ses çözüldü hiç bir şekilde ses gelmiyor artık özellikle tırtıklı yoldada gittim müziği kapatıp dinlemek için ses tamamen kesildi bilginize.
 
Geri
Üst Alt