Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2012 leon Alanların anahtar bilgisini öğrenebilirmiyim..

  • Konbuyu başlatan DİKKAT
  • Başlangıç tarihi
toplu şikayet edelim arkadaşlar

ne kadar etsende bir anlamı yok.aracı alırken opsiyon sayfasında çift sustalı anahtar verilecektir yazıyormu ? Yazmıyor onun için bu pazar savaşı o anahtardan bile kar yapıyor.Nasılki ilk gelen gelenler full donanımlı olup sonrasında tutuldu bu araba diyip içini boşaltıp aynı paraya verdiler buda öle.2008de aldığımızda leon çift sustalı anahtarlı geldi makyajlandıkdan sonra araba donanım olarak boşaltıldıkdan sonra sanırım tek sustalı anahtar verilmeye başlanmış.
 
Ozman topluca bir bardak su iciyoruz anahtarlarimizin ustune :D


Aynen klasik seat işte ilk gelen kasa her zaman full olur 50bin tl satar sonra bakar ooo satış rekorları kırıyor o zmn biz donanımları boşaltalım aynı paraya verelim der.Seat bunu hep yapmıştır her kasasında leon ibiza altea...
 
2006 cordoba yedek anahtar kumandasız
2011 leon 2012 şubat çıkışlı yedek anahtar kumandasız
 
Hepimize buyuk gecmis olsun ben sizden sonra umudumu kestim komurluk anahtari zaten bizim depoyuda aciyo :D ise yariyo yani
 
Yinede mail atarak şikayetlerinizi bildirin bakalım. Ne cevap verecekler
 
Ben mail attip cvp aldim aldigim cvp su benim
Aracim ilk 2012 serisi olaak gelenlerden ben mart 2012 aldim sonra yani mayistan sonra gelenler oyle almis yalana bak dogus oto bitti gozumde ya allahtan arabami seviyorum :)
 
Doğuş ne yazıkki müşteri memnuniyeti nedir bilmez. Işine gelmeyen bir şey yapmaz.
 
Geri
Üst Alt