Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2012 Ibizama Yaptırabileceğim Eklentiler Nedir ?

WatchOZT

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ocak 2018
Mesajlar
2
Yaş
27
Arkadaşlar merhaba birkaç ay önce 2012 Style paket ibiza aldım. Aracıma birkaç ufak eklenti yaptırmak istiyorum. Şuana kadar sadece şimşek far taktım. Tüm farları beyaz xenon yapacaktım ama ustam arıza lambası yakar dedi o yüzden yaptırmadım.
Leon'lar için çokça gizli özellik var ben ibizama ne yaptırabilirim. (Ortadaki ekran kırmızı olanlardan.) Şuan direksiyona duyarlı sisler var o kadar. Ve bu gizli özellik olayını yaptırabileceğim bir yer var mı İstanbul Avrupa yakası civarlarında.
Aracın dış tarafınada parlak siyaj ön lip ve spoiler taktırmayı düşünüyorum. Tavanıda siyah kaplatsam ilerisi için herhangi bir sıkıntı olur mu ? Bunları taktırabileceğim alabileceğim Avrupa yakasında bir yer biliyor musunuz ?
Birde amerikan park ve gündüz ledi olayını sorayım. Gündüz ledi aracımda yok fakat orijinal ibiza ve leonlardaki gibi ince led bulup orijinale yakın görüntü verebileceğim bir sonuç alabilir miyim. Teşekkürler.
 
Aramıza hoşgeldin...
Kardeşim bence sen Avrupu yakası cuma buluşmalarına git.Sana orada çok yardımcı olacaklardır.
@dadaş34 @seckin2001
 
Aramıza hoşgeldin kardeşim buluşmalara bekleriz.... hem aracları görüp fikir edinirsin hem tanışmış oluruz çayımızı kahvemizi içer yemegimizi yersin en önemlisi sıkı dostlarla tanışırsın modifiye bizde ata sporu dogru yerdesin


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
@dadaş34 @kfy İlginiz için teşekkür ederim abilerim iyi ki varsınız. Buluşma detayları bildiğim kadarıyla Instagram sayfasınızda yayınlanıyor değil mi ?
 
Sağlam bir elektrik ustasına gidersen leondaki kedi farının tıpkısını yaptırabilirsin hatta bende yaptırdım kenar ledler sinyal verince sarı gidip gidip geliyor hoş oluyo ön tampon FR Logo :) Arka FR logo Ama ibizanın yakışıklı olmasını istiyorsan Ön Ve Arka Tampon Almanı Temenni Ederim ;)
 
Geri
Üst Alt