Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2012 1.4 style motor cızırtısı

bu arada devir ibresinde de hafif oynama ve bazen devirin değişmesi de vardı.forumda gezerken bir arkadaşın yorumu dikkatimi çekti...

ilk aklımıza gelen boğaz..kendiniz değil ustaya temizletmenizi öneririm..araç LPG li ise sorunu bulmak biraz daha uzayabilir..araç benzinde de aynı problemi yapıyor mu ona bakın.. yapmıyorsa tüpçüye gidip tüpü kontrol ettirmelisiniz..regülatörün basınç ayarının bozulması, enjektörlerin düzenli gaz göndermemesi gibi problemler rolanti sapıtmasına neden olabiliyor..bir de hararet müşürü bu soruna yol açabiliyormuş..


acaba diyorum ikisini birleştirdiğimde lpg nin enjeksiyonlarında da başka biyerinde sorun mu var diye düşünmeye başladım...siz ne dersiniz??
 
Yeni takılan LPG nin enjektörlerinde bir sorun olmaz bence.. Bariz bir hata olursa bilgisayarda çıkar..Ama çoğu enjektör çıt çıt diye az da olsa ses yapar..Bu doğaldır..

Aracı benzine aldığınızda ses kesiliyor mu acaba, denediniz mi.. Ayrıca kaputu açıp dinlediğinizde ses ne taraftan geliyor..
 
Geri
Üst Alt