Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2012 İbiza Karter koruma ve egsoz

Emre272

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Kas 2009
Mesajlar
56
Yaş
41
Merhaba arkadaşlar.2012 seat ibiza dsg aldım.Aracıma karter koruma taktırmak istiyorum.Golfumde var ve memnunum.Seat için temin edebileceğim bir yer var mı istanbul içi. Birde egsoz yeri yok plastik kısımda.Egsoz ucu takmak için o plastik aksam kesiliyor mu yoksa ısıtılıp eğim mi veriliyor.İlginizden dolayı şimdiden teşekkür ederim.
 
bana kayadibi serviste kesilmesine gerek yok öylece takıyoruz dediler ama benimki sc bilmiyorum 4 kapıyla 2 kapı arasında arkada fark varmı belki vardır
 
eksozun denk geldiği kısım düzdü.eksoz oraya denk gelip eritme gibi problem olur diye düşündüm.Yapan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.
 
yetkili servisin öyle bir işlem yaptığını sanmıyorum araca zarar verecek
 
Benim aracı inceleyebilirsin. 4 kapıda arka alt plastik parcayı kesmek gerekiyor. kimileri kesmeden koymaya calısmıs ( yolda birinde trastladım ) cok komik olmuş... aşşaya sarkan bişi var bu ne dedim baktım ki egzoz muş :D

kısacası kesilmesi gerek ve cok basarılı yapan ustamız var... Bostancı sanayide GİDER EGZOZ -- Mustafa Gider

Kendisi sponsorlarımızdan dır. yaptıgı calısmaları inceleyebilirsin.

ayrıca aracın hayırlı olsun
 
Geri
Üst Alt