Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 seat ıbıza sc sport 1.2 tsı 105 hp dsg ilk kullanım izlenimlerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müsait olur olmaz resimlerini de paylaşacağım ok.
 
Kazasız belasız sürüşler dilerim arkadaşım.
Bencede doğru tercih yapmışsınız :)
 
Hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler dilerim.Biraz daha keyifli kılmak sizin elinizde:)

xx
 
noldu arkadaşım izlenimlerini yazabilirmisin bende niyetliyim almaya yakıtı nasıl konfor nasıl sürüş keyfi nasıl tşk
 
kazasız belasız keyifli bi yazı olmuş.. :)
 
allah kaza bela vermesin.

bir tek noktaya katılmıyorum. oda seatla vw arasında kalite ses yalıtımı gibi konularda uçurum değil cebelitarık boğazı var. seat fiyatına göre alınacak en iyi marka ama herşeyin bir bedeli var ucuzluyorsa bir yerlerden gidiyor demektir.
 
Yakıt tüketimi???

Öncelikle iyi günlerde kullanmanı dilerim.

Özellikle şehir içi yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misin?

Fabrika verisi şehir içi 100 km'de 7 litre benzin tüketimi olduğu yönünde.

Bu konuyu test edebildin mi?
 
sevgili arkadaşlar , alışmaya çalışıyorum bende , biraz zaman geçtikçe daha çok bilgi paylaşacağım malum şu sıralar cicim günlerimiz , 60'la döndüğüm köşelerden 20yl dönüyorum , biraz hoyrat kullanmaya başlarsam , o bana değil de ben ona yüklenirsem daha net veriler paylaşacağım inşallah sizlerlerle...Aracı almayı düşünene de YÜZDE YÜZ tavsiye ediyorum , çünkü ödenenin karşılığını fazla fazla veriyor araç , mesela ilk depo da hep aşırı yakar diye bir haklı kanı vardır ya bu araç onu da alt etmiş , ilk depoda ( 45 LT ) 490 km gitti , klima açık , S modu ara ara da olsa devrede diyebilirim kırmızıdan sonra kalkışlarda :)) servis derki 1500 km den sonra şehir içi dur kalk normal kullanım en kötü 600-650 KM gider ki 1.6 otoma. golf yakıtından sonra bu bana baklavalı börek :))

Ses yalıtımı ile halen rahatsız edici birşey yok gibi , sağolsun rahmet yağıyor sürekli daha fazla deneyemedim bazı yüklenmeleri , en bariz KEŞKE olsa yaa dediğim tek şey var o da ESP , Vallahi başka birşey aramıyorum , EGZOZ ucu çok içime sinmedi Park sensörü ile değiştirttim , sonuçta başında söylediğim gibi arka görüş açısı kötü olmasa da en nihayetinde biraz dar yani mükemmel değil...

Bu benim hem ilk TSI motorlu hemde ilk tek kapı aracım keyifli gerçekten...Bazen Range Roverla kıyaslıyorum diyorum ki RR bambaşkaydı yaşı ne olursa olsun sonuçta RR...ama bir noktaya dikkat ! Ben golfle hiç RR kıyaslamadım , yani SEAT beni tavladı , RR ile mukayese ediyorum...Bugün otoparkta bir arkadaşımlakarşılaştım , VW SCİR. var onda da , değiştik 15 dk turladık dışarda birbirimizin peşinde , ben dedim ki başkan Allah kaza vermesin aracın çok keyifli , o ne dedi biliyor musunuz ? " Abi öyle de biz çok para vermişiz bakıyorumda arada atla deve yok ki yaaa " , birde 1.2 105 hp ama beklediğimden seri abi araç , yokuşlarda kaymanın dışında ( benim tek derdim de o zaten ) ne bayılıyor ne de başka birşey...Birde çok bakanı var yollarda beyaz milka gibi hissettim kendimi dedi :)))

Teknik verilerileri , yaşadıklarımı da kısmet oldukça paylaşmaya devam ederim arkadaşlar...sizde aklınıza geldikçe sorun lütfen...( he birde ilk anadolu yada avrupa yakası akşa buluşmasını bana da pm atarsanız çok sevinirim ) saygılar ....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt