Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 seat ibiza referanca orjinal jant kapağı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

novacenna

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Nis 2013
Mesajlar
15
Yaş
37
Arkadaşlar herkese merhabalar,

15 gün önce 2011 model seat ibiza referance modeli aldım.Jant kapaklarından bir tanesi orjinal olandan değil,değiştirilmiş.Orjinalini arıyorum.Nereden bulabilirim,elinde olan varsa talibim :) bu arada manisadayım.Ve bir sorum daha var,orjinal çelik jantı nereden alabilirim,fiyatları nasıldır ?.

Şimdiden teşekkür ederim.


:seat
 
Kendiniz üyelerimiz bölümünden tanıtırmısınız. Kendini tanıtmayan forumda yardım alamaz lütfen kendinizi tanıtan bir konu açınız. Kurallarımız gereği böyledir..
 
Hoşgeldiniz aramıza,aracınız hayırlı olsun..nette satanlar oluyor Jant değişikliği yapanların ilanlarını takip ederseniz düşer onun haricinde yetkili servislerden tedarik edebilirsiniz Orjinal jantlardan ki bence lüzumsüz pahalı oluyorlar..eğer beğendiğiniz harici bir model yok ise nette takip edin bulursunuz...
 
internetten bulabildim.tavsiyeler için teşekkür ederim :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt