Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 seat ıbıza sc sport 1.2 tsı 105 hp dsg ilk kullanım izlenimlerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SEATSC

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Ara 2010
Mesajlar
41
Yaş
41
Merhaba arkadaşlar , geçtiğimiz hafta aracımı çok şükür teslim aldım , 15 gündür araçsızdım bilen bilir çok zor değil " çomçok " zor bir durum araçsız kalmak :) Yine VW Golf aracımda oto kuaför hizmetine tabi tutturmamda yaşadığım gibi bir başka Doğuş Oto eziyetine maruz kaldıktan sonra güçlükle aracımı teslim aldım , o kısımlarını anlatıp tekrar hem kendimin hemde sizin keyfinizi de kaçırmak istemiyorum , kısacası bir sürü amatörlük , teknik sorun , soruna hakimiyetsizlik , müşteri memnuniyetini hiçe sayma vs uzar gider saymaya devam etsem...

Aracımızla ilgili olumlu olumsuz izlenimlerimi de sizlerle paylaşmak istiyorum ;

Öncelikle aracın ürün karizması ve albenisi gerçekten yüksek ,
Karoseri emniyetlilik hissini pekiştiriyor ,
Biraz daha zayıf hatları olup 15 cm daha uzun olsa VW scirocco ile mukayese girermiş alıcılar nazarında ,
Ses yalıtımı ile ilgili sorunu var diyen arkadaşlara da aşk olsun VW de ki yalıtımla arasında UÇURUM gibi bir fark görmedim henüz ( VW olarak 1999 - 2000 - 2006 golf comfortline , 2001 Bora comfortline , Ranger Rover 4.6 HSE kullandım onlara göre dile getiriyorum bunu )
ilk kez bu akşam saat 22.00 den sonra köprüden geçip bağdata kadar uzanma şansım oldu o yolda da ışıklar gişeler derken araçlarında yoğunulu ile 180e kadar çıkabildim hiç kasmıyor araç 1.2 olmasına rağmen , yaşasın TSI , yaşasın DSG diyorum :)))
Ayrıca S modunda kalkış yapmak ibiza da ciddi bir turbo kalkış hissi veriyor ve çok ciddi bir seriliğe sahip araç...
Siz aracınızı park ederken aynalarınız tek dokunuşla otomatik olarak katlanırken yanınızda 4 teker 1 direksiyon olarak çıplak fiyatları bile SEAT'ın en az 10.000 lira üzerinde ki bir üst grup araçların aynalarının manuel olarak kapatıldığını görüyor olmak da SEAT'ın ayrı bir donanım hazzı sunduğunu görmemize sebep oluyor...
Müzik sistemi doyurucu , Gösterge paneli , Ön konsol ve genel anlamıyla komple göğüs çok keyifli ,
Spor döşemeler de başarılı olmuş , sınıfının üzerinde bir kompozisyon olmuş SEAT IBIZA SC 2011..

Beğenmediğin birşeyler yok mu dediğinizi duyar gibiyim :)
var var olmaz mı , arka görüş açısı biraz dar ,
ESP olmaması Golf'ten sonra üzüyor ve eksiklik bence , Cruise Control olmasaydı da ESP olsaydı keşke demekten de kendimi alamıyorum...Ayrıca yaptığım ön araştırmalara göre de orjinal yedek parça ve modifikasyon parçalarının yurt dışından temin süreleri en az 25 - 30 gün sürüyor bu da bir sıkıntı... ( egzoz ucu bekliyorum parasını + işçiliğini dahi ödedim , aracı 9 aralıkta teslim almış olmama karşın egzoz ucunu 1 aralıkta sipariş verdim , aralık sonu diyorlar o da en iyi ihtimalle )
Aracın xenon farı da olsa çok güzel olurmuş , artık garantisi bitene kadar bekleyeceğiz...

Genel anlamıyla verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla şu ana kadar aldığı düşünüyorum çünkü çok tereddüt etmiştim Golf 6 yada A3 mü yapsam SEAT çok mu vasat olur diye içimden geçirip endişelenmedim de değil AMA İYİKİ SEAT'I TERCİH ETMİŞİM diyorum şu an ve rakam olarak aralarıda ki fark 15-20 bin liralardaydı..

Tüm değerlendirmelerim beni bağlar kimsenin ne etkisinde kalmasını ne de düşüncelerimin karşısında olmasını istemem , araç almadıysanız mutlaka bir yeni SEAT IBIZA SC ile test sürüşüne çıkın derim , çoğunluğun bana hak vereceğini düşünüyorum ,

keyifli sürüşler , kazasız belasız sağlıklı yolculuklar dilerim...
SE rh AT :)))
 
kazasız belasız sıkıntısız kullanmanı dilerim :)
 
hayırlı olsun gerçekten çok güzel görünüo bu araç uzaktan :(
 
hayırlı olsun. kazasız sürüşler. araç olarakda güzel bir tercih yapmışsınız.
 
hayırlı olsun. kazasız sürüşler. araç olarakda güzel bir tercih yapmışsınız.

teşekkür ederim ama inanın çok zor ikna ettim kendimi , inşallah bu tadımız ve araç hakkında ki hakim OLUMLU kanaatlerimizde değişiklik olmaz..Beklentim zaten çok yüksek değildi ama yine de herşey on üzerinden 7.5 puanlık gözüküyor gibi şimdilik...Allah'tan hayırlısı diyelim..
 
teşekkür ederim ama inanın çok zor ikna ettim kendimi , inşallah bu tadımız ve araç hakkında ki hakim OLUMLU kanaatlerimizde değişiklik olmaz..Beklentim zaten çok yüksek değildi ama yine de herşey on üzerinden 7.5 puanlık gözüküyor gibi şimdilik...Allah'tan hayırlısı diyelim..

benim kanaatim, fiyatına göre seatlar gerçekten alınası araçlar üretiyor. inşallah sizi pişman edecek bir şey yaşamazsınız. tekrar hayırlı olsun
 
teşekkür ederim peki neden yüzünüzü astınız anlamadım ?

çünkü bi IBIZA SC 1.2 TSI 105 HP DSG'ye sahip değilim... çok beğeniyorum... kaan abi hmn anladı valla yüzümden :)

ama şunu söyliim benim aracım çok problemli yani biz bunu alırken problemli olacağını biliyoduk çünkü kazalı araç ama ona rağmen mükemmel araç seatlar... şimdi tertemiz bi honda jazz aldık ablama yemin ederim çarpışan oto gibi gelio bana yolda giderken korkuorum sürekli bişiler eksik gelio ama altea ya binince bi rahatlık çöküo resmen üzerime... hatta bi defasında didim yolunda izmir civarlarında uyumuştum direksiyonda :) (16 saat araç kullanınca normal ama dimi) :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt