Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 Leon Yan Aynalar

daywalkel2

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Nis 2011
Mesajlar
26
Yaş
41
Merhaba,

Yan ayna ayarlarında senkronize ayarlamayı nasıl kapatabiliriz. Sol aynayı yarlarken sağ aynada onunla birlikte dönmekte. Bunu kapatmanın bir yolu varmıdır acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
bende sinir oluyorum bu özelliğe bi işe yaramıor vag-com dan kapnıodur ama tam bilmiorum
 
bendede aynı sorun var bu orjınal halımı boyle ne saçma birini ayarlıyom dıgerı bozuluyo :mad:
 
Önce solu sonra sağı ayarlarsanız problem olmuyor:)
 
Mecbur öyle yapıyoruz ama çok saçma bir sistem kurmuşlar bunun yerine geri vitese taktığımızda otomatik aşağı inen sağ ayna olsaydı süper olurdu :)
 
ya ben ayna ayarlamayı hala beceremedim kolu Lefte çekiyorum ama aynada bi kıpırdama yok:D:D:D ciddi ciddi ayarlayamadım ya şuan iyi ama bozulsa ayarlıyamıcam:D geçen bi bozayım ayarlayım dedim ne pek bozabildim nede ayarlayabildim:D
 
vag a felan gerek yok zaten yol bilgisayarında onun ayarı var.kurcalayın görürsünüz. ister ayrı ister aynı anda seçenegi var
 
Std style donanımında öyle bir menü yok. Dot matrix mi neydi adı o ekranı opsiyon olarak aldığınızda geliyor menü:)
 
Geri
Üst Alt