Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 Leon USB Sorunu

daywalkel2

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Nis 2011
Mesajlar
26
Yaş
41
Merhaba Arkadaşlar,

USB girişine memory stick takıp mp3'lerimi dinlerken teyp kendini otomatik olarak AUX moduna almaya başladı. Bu sorunla karşılaşan yada çözümünü bilen varmıdır acaba?
 
usb hafıza kartı okumak için yapılmamıştır. memory stick benim bildiğim sonylerdeki hafıza kartı. usb flash bellek farklıdır. hangisi?
 
memory stick dediğime bakmayın bildiğiniz flash bellek :) İlk başta okuyor 3 dakika falan sonra device not supported diyor teybi açıp kapatınca şarkıya kaldığı yerden devam ediyor.
 
kullandığınız bellek içinde sadece muzik olsun başka birşey varsa da hata vermesine neden olabilir yada içine virüs bulamış ise radyo okyamıyor olabilir. belleğinizi biçimlendirip yeniden sadee müzik dosyalarını yukleyin ve eklediğiniz klasörlerlerde virüs olup olmadığını kontrol edin.
 
bu arada ilave olarak dosya formatını fat32 olarak biçimlendirin
 
Dediklerinizi deniyeceğim çok teşekkürler. Birde klasör içinde klasör yaratmışım ondan da olmuş olabilir diye düşünmekteyim.
 
Dediklerinizi deniyeceğim çok teşekkürler. Birde klasör içinde klasör yaratmışım ondan da olmuş olabilir diye düşünmekteyim.

yo onunla alakalı olmaz bende de tüm şarkılar sanatçı ismine göre sıralı onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
 
temassızlıkda olabiliyor bendede arada bu tip sorunlar oluyor
 
Flaş bellek yada memory yolda gittiğin yerde sarsıntılardan da etkilenebiliyor olabilir.Girişinde herhangi bir genişleme varmı bi ona bak istersen bide klasör olarak değil şarkıları direkt olarak at içerisine ve herhangi bir dosya mevcut olmasın.Bu şekilde kontrollerini yaptıktan sonra herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.Bende de ara sıra oluyo öyle ama kısa süre içerisinde geçiyo oda sarsıntılardan saolsun belediyelerimizin kazdığı ve kapatmadığı yollardan vs. vs. vs.
 
Bazen bendede arabayı stop ettikten bi yarım saat sonra falan tekrar çalıştırdığımda cihazı görmüyor , aux modunda kalıyor öylece , üstüne tekrardan arabayı durdurup çalıştırdığımda düzeliyor.
 
Geri
Üst Alt