Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 LEON 1.6 TDİ Manuel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolqaxde

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Mar 2011
Mesajlar
5
Yaş
32
Herkeze öncelikle merhaba Ben başlıkta belirttiğim gibi leon 1.6 tdi manuel almak istiyorum ancak araç hakkında pek bi fikrim yok aracın yakıt tüketimi ve konforu nasıldır birde + olarak kronik sorunu varmı örneğim ses yapması gibi falan. yardım ederseniz sevinirim.
 
Ben 1.4 TSI Benzinli Kullanıyorum.TDI'ları Bilmiyorum Ama Benim Kullandığımdan Memnunum Ses Felan Gelmiyor.Yol Sesini Duymamda Normal.Yakıt Tüketiminin Çok Olacağını Sanmıyorum.TDI Kullanan Arkadaşlar Daha Yardımcı Olacaktır.
 
sitemiz hayli tdi kullanıcısı var şu ana kadar hiç kimseden herhangi bir şikayet yada kronik bir sorun duymadım açıkcası ses ise eski 1.9'lara göre çok daha az olduğunu söyleyebilirim
 
1.6 tdi kullanıyorum 2011 model aracın yakıt tüketimi son derece makul sakin kullanımlarda 5.5 larda geziyorsun,biraz gazlarsan 7-8 lerdesin,kronik sıkıntısı yok sadece bir cok seatda olduğu gibi yol sesi içeride olabiliyor,birde kemer yükseklik ayarından konikleşen bir es sorunu olabilir,onuda kemerin yükseklik ayarını aşağı yukarı oynatarak çözebilirsin.

İmkanın varsa fabrika çıkışlı 225 lastik icindeki 17 inc jantları eklet derim son derece keyifli olur..
 
öncelikle hekeze yardımları için çok tesekkür ederim sizin gibi seat fanlarının yanında olmak güzel bir duygu Lejyoner adlı arkadasımızn verdiği yakıt tüketimi manul aracın mı yoksa dsg li aracın mı
 
Manuel aracın tolga, ama bildiğim kadarı ile DSG ile manuel arasında hemen hemen fark yok gibi.
 
Dsg de manuel şanzıman yapısına sahiptir, debriyajı otomatik manuel dense daha net olurdu. Zaten açılım da çift seçicili şanzıman.
 
tolga kardeşim özeldende sana msj attım sesi burda gördüm ses konusunda normal bi otobanda giderken aracın içine sıfır ses hiç bir şekilde motor sesi gelmiyor yakıtı zaten makul gökhan abinin de dediği gibi performans a göre değişir
 
Kendinizi detaylı üyelerimiz bölümünde tanıttıktan sonra konunuz aktif olacaktır...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt