Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 leon 1.4 tsi aracimi teslim aldim 34 BB 7220

Punisherkp

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
1,315
Yaş
40
img000uiu.jpg


img000bsb.jpg


img000oxo.jpg


img000jvj.jpg


img000psp.jpg




ilk dikkatimi ceken sey 2011 modelde ic plastik mazemenin siyah olmasiydi eski sport up ile ayni gogusu kullaniyo arac bir diyer fark ta makyajli kasada +2 hoporlor secenegi wardi o da standart olmus yeniden arkalarda da tiz hoporlorleri mevcut ; klimatronigin yeni rcd 310 teyp te ki gostergeleri cok hosuma gitti we rcd 310 gercekten cok kullanisli bir teyp olmus orta konsolu doldurmus we ses kalitesi cok hosuma gitti ; vites gostergesi eklenmis yol bilgisayarina bulundugunuz vitesi gosteriyo bir de asagi ya da yukari ok ile hangi vitesi istedigini gosteriyo bence olmus yakinda daha detayli fotolari eklerim anlattigim farklari gosteren. ilk resimde ki kirmizi ortu altinda teslim ettiler araci cok hosuma gitti ve cicek fln yaptirmislar inanilmaz guzel bir hizmetti bu uzun suredir karsilasmadigim vew bu gun satis temsilcisi beni aradi aracinizdan memnunmusunuz fln dedi cok ilgili we alakali bir hizmet wardi esenyurt dogus otoya tesekkurlerimi sunarim gercekten cok kaliteli bir hizmet anlayisi war we hizlica aracimi buldular bir kac bayii daha gezmistim bana en az 1 ay sure werdiler fakat esenyurt dogus sak diye buldu araci

bir de arac su an cok yakiyo arkadaslar 9.5 ten asagi zor indim bu yeni diye dediler dogrumudur ? bir de dogusta rodaj yok dediler bu da dogrumudur ??
 
MaşeAllah çok güzel hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız İnşeAllah
 
hayırlı ugurlu olsun kardeşim güle güle kullan bende geçen cuma teslim aldım aracımı çok güzel bi araç ,,, rodaj süresi yoktur banada yok dediler yakıta gelince ilk denememde 0.30 krş yaktım artık iyimi kötümü bende bilmiom :)
 
rodaj yok evet aracın hayırlı olsun biraz kullan düşer yakıt ortalaman
 
cenk hayirli olsun kardesim; gule gule kullan kazasiz belasiz..

bence en asagi 1000 km boyunca aracina yuk alma ve devir konusunda zorlama. ilk calistirmada en asagi 1 dakika, stop ederkende en asagi 45 sn beklemeyi unutma..
ayrica 1500 kmde yagini degistirmen dogru olmaz. cunku yag ancak alisiyor motora ve verimli hale geliyor. o yuzden yagini kullanmaya devam et. cok istiyorsan 6000-7000 kmde degistirirsin.
en kisa surede binmek istiyorum :D
 
hayırlı ugurlu olsun kardeşim güle güle kullan bende geçen cuma teslim aldım aracımı çok güzel bi araç ,,, rodaj süresi yoktur banada yok dediler yakıta gelince ilk denememde 0.30 krş yaktım artık iyimi kötümü bende bilmiom :)

seninkide hayirli olsun allah kaza bela wermesin keyifle binersin insallah :)
 
Geri
Üst Alt