Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 ibizada DSG şanzıman hatası

mtrpls

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Eki 2010
Mesajlar
92
Yaş
37
arkadaşlar forumdan tanıyanlar varsa bilirler tüp takana kadar akla karayı seçtim 700 yer gezdim 900 kişiye sordum araçımada göz bebeğim gibi bakarım gecen perşembe akşamı kasisden geçince ekranda d yada s yazan işeret yanıp sönmeye başladı ve araç 1-3-5-7 ye geçmiyor ekranda motor arıza lambası yanmaya başladı doğus otoya araçı biraktım ama halen cevap yok araç tüplü diye ilk tepkileri oldu kaç gündür uykumu kaçırıyorlar tüplü araç diye şanzıman hatasını bana yıkmaları mümkün müdür. forumda en başından beri sorduğum korktuğum konu buydu c3Üm vardı onda da hata yaşamıştım bu seat buna bii olmaz dgs şanzıman daha ne olsun dedim korktuğum başıma geldi :((
 
Çok geçmiş olsun saKIN MÜSADE ETMEYİN TÜPLE dgs NİN NE ALAKASI VARMIŞ..
 
tüp motorla ilgili
dsg lpg ilemi çalışıyor de herhangi birşey derlerse
 
forumda bu hatayla karşılaşan vardı tam hatırlamıyorum ama şanzumandan ya bi parça değişecek yada şanzuman.. aklımda böyle kaldı..
 
Sanirim yazilimla sorunu cozecekler bugun haber alabildim aracimdan
 
Geri
Üst Alt