Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 ibiza 1.6 dgs 105hp'ye lpg montajı sonrası

lpg var huzur var arkadaş doldur doldur bin :)) ortalama tüketim 8lt bir depo 86 tl gidilen yol 425km veee 0,2 tl yakıt :)):eek:
 
çok iyi olmuş, güle güle kullanın... ruhsata işletmek, muayene, sızdırmazlık toplamda kaça mal oldu kardeşim? bende leonuma taktırmayı düşünüyorum...
 
çok iyi olmuş, güle güle kullanın... ruhsata işletmek, muayene, sızdırmazlık toplamda kaça mal oldu kardeşim? bende leonuma taktırmayı düşünüyorum...

OBD2 lovato 1600tl yarın sızdırmazlık alacam ayın 10nundada muayene

Ankara da bu işlemleri yapmak için randevu almanız gerekiyor mmo sitesinden sızdırmazlık randevusu tüvtürk sitesinden de muayene randevusu almak gerekiyor.

300 km yol yaptım bu güne kadar son lamba yanıyor hala tam olarak depom bitsin tl/km olarak da paylaşacağım.

aracımda ise en ufak sorun dahi yok ne gücünde nede sesinde.


Arkadaş söylemiş 1600 TL diye ve sonrası yaklaşık 200 TL
 
aynı sistemden amcam 1.8 T Passat'ına taktırdı.. ilk başlarda baya bir canı sıkıldı.. araba şehir içi 60 kr civarı yakıyordu.. adamlara kaç defa gitti..bu kendi ayarlıyor gaz ayarını biz müdehale edemeyiz dedmişler.. 60 kr yakması normal diyorlardı.. bir de demişlerki bu araba benzinde 1 lira yakar :) amcam arabayı satmak üzereydi en sonunda anlaşıldı problem..montajdan sonra basınç ayarını yapmayı unutmuşlar..yuh dedim.. şimdi şehir içi 35 kuruşa indi.. bir de yetkili servis bu hatayı yapan.. 10 taksit 1280 lira.. yer konya..
 
Geri
Üst Alt