Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 BMW 116i Hakkında Bilgisi Olan ?

senle konuştugumdan beri golf 1.4 160beygirlik'ten başka golf bakmadım , performans olarak istediğim bir araç 1.4 160 beygirlik golfler fakat pederin demesi biri bmw biri vw ben diğer teferruatları bilmem. Ve 1.16i ile yakıt ortalaması 10 olur diyor herkes , golfte ise dediğin gibi gayet az ve ekonomik

http://dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=376149
Bu araca baktık bugün pederle çok taraftarı olmadı , bana kalsa o paralar yüksek performanslı özellikli bi araç almak daha mantıklı ama biraz yaşlı insanlara bunu anlatmak zor oluyor :D
 
Şimdi pedere önce bu sayfayı gösterin
Yeni BMW 1 en iddialı rakipleri karşısında SS'li(Astra-Focus-Golf-Megane)

Sonrasında bu karşılaştırma yeni BMW ile yapıldı onda bile Golf 1. çıktı, bmwnin motoru ve iç mekan kalitesi vs herşeyi çok daha iyileştirilmesine rağmen sonuç bu dersiniz.

Evet biri BMW diğeri VW. BMW her zaman daha iyidir. Ama bir BMW alırken o araç gerçekten BMW ruhunu yansıtıyor mu diye düşünürüm. BMW kalitesi var mı araçta? Yok, bmw sportifliği? biraz, bmw'nın hızı ve mükemmel motorları? yok. E bu araç BMW. öyle bir BMW yok :) Bana göre değil bu artık gerçek birşey eski BMW kalitesi bakımından bir BMW'ye yakışmayan bir araç.

İç mekan anlamında Golf, çok çok daha iyi. BMW nin arka kapıları çok dar özellikle. Arka alanda :) Benim gözü kapalı tavsiyem Golftür. Hatta ben bir BMW hayranıyım. Ama eski 1 serisi işin içine girdiğinde durum değişir. :) Puanlama sistemini babanıza gösterin, sonucu vs. Açıklamaları babanıza gösterin. Sonuçta elbette ikna olacaktır. Yazık, 1.16 alıp gitmeyen bir araca o kadar benzin. 10'un altına düşmeniz biraz zor olacaktır. Ayrıca BMW alırken güvenlik ve sportiflik için alınır. Ama güvenlik ekipmanları golf'te de mevcut. Bir eksik yanı yok yani bence. Babanızı ikna etmek için gerekli evrakları da yolladım işte yukarda :D
 
Ben BMW mi Golf mü tartışmasına girmem fakat şunu net olarak söyleyebilirim;
BMW1 sırf bi BMW aracım olsun diye alanıabilecek bi araçtır.. Arka koltuğa üç kişi zor sığar, azıcık uzun boylu birinin kafası tavana, bacakları ön koltukta oturanın sırtına çarpar. öyle leon gibi dağa bayıra süremezsin en küçük kasiste ön tampon ve marşpiyel sürter..
Üstelik senelerdir Pancar motoru diye dalga geçilip yerden yere vurulan 1.6 MPI VW motorundan çok daha fazla yakan ve sadece onun kadar giden bi motora sahiptir..
150 nm/t üretir 4000 devirde ve 6000 devirde de 116 Bg lik bi atarı vardır..
en hafifi 1250 kg dır, lpg ile çözüm yoluna gidilebilir..
Bagaj hacmi dar, ön konsol Basittir..
Benimde bi ara baktığım ve üzerinde ciddi ciddi durduğum bi araçken bu tür eksikleri beni başka arayışlara yönlendirmiştir..
Ama bunun yanında Arkadan itişli olmasının verdiği Sürüş hazzı sanırım Hiç bi HB arabada yoktur.. ayriyeten ne olursa olsun BMW dir..
 
Bmw kesinlikle alma diyebilirim.Arkadaşımda var nerdeyse clio ile sıkıştırıyorum resmen,yakıt tüketimi de 10-12 lıtrelerde gezıyor.İmkan varsa Cooper s derim.Bende golf var ama donanım olarak ıyı bırseyler almak ıstersen fıyat baya ucuyor degermı tartısılır ve 160 bg olması lazım.Cooper s gorsellık güç olarak hepsinin önünde.Bmw nın tek avantajı yol cok ıyı tutar.O guctekı bır arabada da okadar yol tutus gerek yok bence. :D
 
Bilgiler için herkese çok teşekkürler , yakması çokta önemli değil aslında yakıt konusunda sıkıntım yok. Ama daha performanslı araç varken niye BMW dersek oda ailenin isteği. Bagaj hacmi , Arka tarafın dar olması hiiiç önemli değil çünki kendim kullanıcam çok kalabalık binilmicek hiçbi zaman. Öğleden sonra gidip arabayı alıcam inş içim siner arabaya ve sorunsuz bir araç olur.
 
Geri
Üst Alt