Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 Aerodinamik kitlere GÜNDÜZ FARİ DENEMEM....

emeğinize sağlık benimde cesaret edebilirsem yapacağım bi olay.. çok güzel olmuş.ledlerin aralarını biraz daha açıp biraz daha geniş alanda yerleştirirseniz bence, hava kararmasın diye dua edersiniz gibime geldi :):D.. ellerinize sağlık ve maşşallah

Üstünde kac kombınasyon yaptımda yemedi:) eskı yan ızgaralıklardan olsa daha guzel olurdu da ben kafaya koydum yapcam dıye bı kerem bır gunumu verdım :)
 
bende yapıcam ama çok fazla ışık olur diye korkuyorum sinyaller %60 açık parklar var sislerde hep yanıyo. bide gündüz farı rengarenk olur diye düşünüyorum. ben elimi atarsam turuncu yaparım ledleri :eek: ben beğendim tebrik ederim :cool:
 
Gündüz farı olayı gerçekten sadece audının işi adamlar yapıoooo
 
iyii günlerde kullan ama bn pek beğenemedim
 
güzel olmuş başarılı ama daha iyide olabilirdi mesela o plastik parçanın (tek taraf sağ, sol) uzunlamasına uca doğru kıvrılaan kadar daha fazla ledler..
 
Geri
Üst Alt