Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 1.6 Dizel DSG Altea XL Ampul Arıza Uyarısı yanıyor Ama Yanmayan Ampul yok

Eyhmet

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Nis 2011
Mesajlar
12
Yaş
55
  1. Merhaba arkadaşlar. Yukarıda da belirttiğim gibi aracımın devir gösterge ekranın sağ alt kısmında sarı renkli ampul uyarı işareti yanıyor. Kullanım kitapcığının 75. sayfasında 14 numaralı Sönük Ampul olduğunun uyarısını veren ikaz ışığı yanıyor ama aracımın dış aydınlatma, sinyal, park, geri vites, plaka aydınlatma, ön ve arka sis ampullerinin tamamı yanıyor. Ama yinede ekrandaki uyarı ışığı yanıyor. Servis yetkilileri ile telefon ile görüştüm Aracı görmeden bir şey söyelemeyeceklerini belirttiler. Hem Engelli hemde en yakın olan bursa servise 130 km uzaklıkta olmam nedeni ile sizlerden yardım almak istedim. Tüm ampuller sağlam olmasına rağmen ısrarla yanan bu uyarı aracım için başka bir arızanın mı habercisi mi? Bursa servise 15 gün sonra gideceğim o zamana kadar bir sıkıntı yaratır mı? Bu konuda bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlarım bilgilerini paylaşabilirler ise çok memnun olacağım.
 
Park lambalarını ve çamurluk sinyallerini kontrol ettiniz mi?
 
Led varsa arıza lambasını yakmış olabilir.
 
aynı arıza bizim alteada da var servise gidin fabrika çıkışı olarak 3. stop lambasının direnci eksikmiş ücretsiz değişimini yapıyorlar.
 
Geri
Üst Alt