Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 1.4 Referance Nasıl Bilirsiniz

ABK

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Ağu 2012
Mesajlar
10
Yaş
36
Arkadaşlar merhaba ben 2011 model 39.000'de Seat İbiza bir araç buldum,

Bu aracın Benzin/LPG ile yakıt tüketimi nasıldır? Donanımları nasıl? Yol tutuş konusunda memnun musunuz? Yani donanım Referance ama araçta hız sabitleyici olduğunu yazmış ilan sahibi. Fotolarda da gözüküyor.

ABS - 2 Airbag - Manuel Klima - Arka Camlar Manuel - Elektrikli Ayna bildiğim donanımlar bunlar. ESP Yokmuş öğrendim.

Birde adaptif sis farı (yani virajlarda yanan) bu donanımda bulunuyormuş sevindirici haber.

Arkadaşlar merhaba ben 2011 model Seat İbiza bir araç buldum, aracın üzerindeki 06 plakayı sorguladığımda; 2 adet hasar kaydı çıkıyordu bu hasar kayıtları başka bir araca aitti. (Plaka çıkma olduğu için bu plakanın eski aracının bilgileri 5664 yeni arabanınmış gibi gösteriyor ama kaza tarihleri 2005)

Sigortacımla görüştüm araç 08/03/2011'de alınmış. (3 Ağustos sanıyorduk yanlış yazmışım.)

18/07/2011 tarihinde 8024 Km’de iken BRC LPG kiti takıldığı için Ankara İvedik istasyonunda muayeneye girmiş.

Araç sahibinden şasi no istedim; o numara ile hasar sorgulattım, o zaman daha tutarlı bilgiler çıktı;

***9531 Şasi Nolu aracın
HSR1:20/01/2012 Çarpma 2919 TL,
HSR2:24/09/2011 Çarpma

Ocak ayında gözüken hasarı bir transportera arkadan çarparak yapmış. Kaza tutanağı tutmuşlar tutanakta "Önümdeki siyah minibüs yavaşladı, duramadım çarptım suç benimdir" yazıyor.

Araçta değişen yok 2 parça boya olduğunu söyledi sol ön çamurluk ve kaputta. 2919 TL hasar çıkarılmış.

Benim alacağım araç sahibi de 02/05/2012'de aracı almış ancak şu anda ihtiyaçtan satıyor.

Sizce güvenilirmi ne diyorsunuz? Fiyatı uygun, lpgsi de var yani pert kaydı vs gözükmüyor hiçbir yerde ve ustaya + doğuşa gösterdiğimde 2 parça boyadan başka birşey çıkmazsa alınırmı ne dersiniz?

Edit : Tarihi yanlış yazdığım için olayları bende iyice çorba yapmışım ilk cevap yazan arkadaşlardan özür diliyorum..
 
2011 1.4 referance kullanıcısıyım.Araç donanım olarak güzel.Araçta dönüşe duyarlı sis farı ve cruise control mevcut fakat esp yok.Esp daha üst paketlerde mevcut.
Tüketim olarakda benzin de ne çok az ne de çok fazla yakıyor.Daha lpg taktırma şansım olmadı.Eğer aradığın ufak,pratik ve diğer rakiplerine göre özelliklerde bi adım daha önde bir araç istiyosan,bence aracı almalısın.
 
Cevabınız için çok teşekkür ederim mertkan bey, Araçla ilgili daha detaylı bilgilere ulaştım, sigortacım sağolsun. Herhangi bir pert kaydı vs si yok. Araç 03/08/2011'de alınmış. Ocak ayında gözüken hasarı bir transportera arkadan çarparak yapmış. Kaza tutanağı tutmuşlar tutanakta "Önümdeki siyah minibüs yavaşladı, duramadım çarptım suç benimdir" yazıyor.


 
bende referance kullanıcısıyım aracımda brc lpg kiti var çok memnunum aracım şehir içi km de 19 - 20 kuruş arası yakıyor, kısaca güzel araç...
 
bende referance kullanıcısıyım aracımda brc lpg kiti var çok memnunum aracım şehir içi km de 19 - 20 kuruş arası yakıyor, kısaca güzel araç...

O zaman güzel kemal bey neredeyse dizel gibi tüketim..

Arkadaşlar almayı düşündüğüm aracın geçmişini kronolojik sıraya koydum. Şimdi daha net oldu araçla ilgili bilgiler.
 
Bende ibiza kullanıcısıyım.araç gerçekten fiyat/performans olarak rakiplerinden önde bi araba.25,000 civarı alınıcak bir araba kesinlikle.

Bu arada şu dönüşe duyarlı sis farına gelince,bence pek işe yaramayan,tamamen satış kurnazlığı,haybeden özellik diye koyulmuş birşey.50tl ye yapsalar yaptırmam yani..
 
Almayı düşündüğümüz baya hasarlı çıktı şaselerinde oynama varmış o yüzden iptal oldu.
 
Geri
Üst Alt