Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 şeker beyazı leon'umun tavanını siyah kaplatmak istiyorum.

jantların hayırlı olsun güzel duruyor yay istiyor yanlız :) birde bady kit lazım benim imzadaki tamponlardan :)
 
biliyorum ya askıda duruyo yay lazım kesin :) yavaş yavaş olucak inş öğrenciyim artıra artıra yapçam bişiler body kit pahalı ya. sadece ön tamponu alablrm :) çok sırıtırmı tek tampon =))
 
2 hafta önce Ümraniye'de 180 TL'ye garantili bir şekilde kaplattım.
 
ben burda 70 e kaplatırıyorum ama kendi ustam var zaten burda ondan başka kimse anlamıyor :)
 
Sökerken boyaya zararı olduğunu söyledikleri için ben vazgeçtim. Yok güneşte zarar verir diyorlar yok güneşte sökersen birşey olmaz diyorlar bi öyle bi böyle :)
 
ben zamaninda seneler once kaplatmistim ibizamin tavanini sokerken gordum icim gitti kucucuk arabanin tavanini 4 adam 3 saat kadar bir surede soktuler tinerler mazotlar o kalintilari gecirmek icin baya ugrastilar neredeyse kaplattigim kadarda para verdim sokulmesine :) bir daha dusun bence cok uzun kalirsa arabanin uzerinde vernik yakma olasiligi da var tavani boya yemis bir arabayi da satmasi zor olur :) nikah dairesine git ruhsatla ondan sonra :) :) :)
 
Sökerken boyaya zararı olduğunu söyledikleri için ben vazgeçtim. Yok güneşte zarar verir diyorlar yok güneşte sökersen birşey olmaz diyorlar bi öyle bi böyle :)

böyle birşey yok aslında ben söktürdüm 2.ye yaptırdım sadece cila atarak eskisi gibi canlı olması sağlanıyor o kadar. :)
 
Tekirdağ saray tarafındayım bende aynı şekil kaplatmak istiyorum silivri llumarda cam filmi çektricem p.tesi günü ama orda bu kaplama işi yokmuş neresi olabilir hangi malzeme kullanılmalıdır sizce?bizim buralarda ufak çaplı yapıyolar bu işleri var ama kaplama işi biraz üstüne düşmeliyim gibi düşünüyorum
 
Geri
Üst Alt