Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 ıbıza cupra

Damata

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Mar 2011
Mesajlar
9
Merhaba SCW Ailesi;

1 Mart itibari ile bende Seat ailesinin bir üyesi olmanın mutluluğu içerisindeyim. Bugün siparişini beklediğim spoiler ve yan eteklerde gelip takıldıktan sonra resimlerini ekledim. Herkese iyi sohbetler...
 
yaw arkadaş biz iki sattir spoiler kavgası ediyoruz burada :) sen nerede kaça taktırdın?

bu arada aracın hayırlı uğurlu olsun sizi üyelerimiz kısmından da tanıyabilrmiyiz?
 
Spoiler ve yan etekler servisten sipariş edildi almanya dan gelmesi beklenildi dolayısı ile biraz tuzlu oldu. Spoiler + Yan etekler + boya + işçilik 1700 TL yi buldu. Yanlış hatırlamıyorsam spoiler 1000 TL idi ama şahsi görüşüm araca ayrı bir hava katıyor. Birazdan üyeler kısmına da kendimi tanıtırım.
 
Yakışmış, ama şahsi zevkime göre, spoilerimi orjinal bırakıyorum, bu marşpiyel bakalitini de alacak olsam, arkadaki ufak çıkıntıyı keserdim, 4 kapı için yapılmış gibi duruyor bu hali ile, ama bu tarz bir bakalit bakalit şart. Orjinalden eksik kalmış gibi duruyor.
 
hayırlı olsun cok yakışmış bence :)
 
spoiler pahalı değilmi? makyajlı leonun bile 650 Tl hangi servisten temin ettiniz acaba?
 
bu arada, kaskoya bu ilaveleri işletin, 30-35 TL fark verirsiniz o kadar.
 
Tabi modifiye sonuç olarak herkesin zevkine göre uygulanan bir unsur ve şahsi fikrim marşpiyelsiz araç biraz yüksek duruyordu gözümü alıyordu devamlı :) Birkaç işlem daha var yapmayı düşündüğüm ( spor yay + lastik + jant ) ama hemen yüklenmeyeceğim malum keseyi de düşünmek gerekiyor. Sizlerinde görüş ve tavsiyelerine açığım.
 
Geri
Üst Alt