Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 leon makyajlı kasa orjinal teyp hk.

ofbe

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Eki 2010
Mesajlar
29
Yaş
49
Arkadaşlar,2010 model makyajlı aracımın üzerindeki orjinal teybin modeli nedir.Ayrıca RNS veya zenec taktırsam herhangi bir çerçeve değişikliği yapmak gerekiyormu.Farklı bir konu açmadan bu başlık altından sormak istediğim diğer konu ise;zenec için fiyat aldım 1682$ artı kdv fiyat verdiler,montaj geri görüş kamera derken sanırım 4.000 tl,forumda 3000 civarları okudum sanırım bayağı fiyatlar artmış durumda.Garanti bitmediğinden dolayıda 2.el veya dışardan almak konusunda düşünüp duruyorum.Garantide sıkıntı yaşamayacağımı bilsem,hiç düşünmeden alternatif arayacağım.
 
necvox dva939 SL hd alabilirsiniz. 1.450 TL cihaz. Aracın orjinali RCD 310 olması gerekiyor 2010 modellerde 2 tip çıktı çünkü hangisine sahipsiniz tam bilemiyorum ama.. Bayide taktırıpta 2 tak fazla para ödemeye değmez
 
Benim teyp rcd 310 değil,sanırım diğer modeli ne olduğunu bulamadım bir türlü.Peki bu dediğiniz model garanti kapsamında takılabiliyormu.Ayrıca dahili microfon telefon görüşmelerinde yeterlimi,değilse harici mic. bulunuyormu.Birde çerçeve değişikliğine gerek varmıdır?
 
Geri
Üst Alt