Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 Leon 1.6 Tdi Marş Almama Sorunu

Hezarfen

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Haz 2017
Mesajlar
449
Basima gelen olayi kisaca anlatayim cozulmesi durumunda ayni sorunu yasayan arkadaslara yol gosterici olur.

Gecen hafta pazar arabayi kullandim ve aksam bıraktım. Sonra 5 gun sonra cuma gecesi kontaga bastigimda marş aliyor 1000 devire kadar gelip stop ediyordu. Once cekiciye yukleyip sanayiye kendi ustama goturdum. Yedek anahtar dahil tum kontrolleri yapti ve beynin (ecu / motor kontrol unitesinin) bloke oldugunu hata okuyamadigini ve yetkili servise gitmem gerektigini soyledi. Ben de tekrar cekiciye atip yetkili servise goturdum araci. Onlar da hicbir sekilde yazilimsal olarak ecu ya baglanamadiklarini ve daha once acilip fiziksel olarak mudahale oldugunu ve yenisi ile degismesi gerektigini soylediler. Araca ismini vermek istemedigim bir yerde 1.5 sene kadar once fiziksel mudahale ile yazilim atilmis ama bu surede problemsiz kullanilmis. Ondan olmasi ihtimali dusuk ama yok da degil neyse Sifir ecu 6.000 tl dile kolay ama disardan ecu bulabilirsem servisteki baş teknisyen montajını ve guncellemesini yapabilecegini söyledi. Bostanci sanayide 800 tl ye revize olmamis acilmamis ecu buldum. Yarin insallah goturup baglattiracam. Calisacak mi bilmiyorum. biraz moralim bozuldu tabi arabayi yeni alinca.. Allah beterinden korusun. Gelismeleri yazarim
 
Geçmiş olsun, ecuya geçmişte yapılan fiziksel müdahalenin sonradan yansıyan bir etkisi muhtemelen.
 
Tesekkurler servis direkt degistirme yoluna gittigi icin tekrar cekiciye yukleyip bostanci sanayiye beyinciye geldim. Simdi baska bir beyin ile deneyecekler immoblizer den supheleniyorlar immodan ise cikma beyin ile sorunu cozup benim beyni geri takacaklarini dusunuyorum degilse cikmasina 1750 fiyat cekti. Sanayide umutla beklemedeyim. 1000 kisinin basina gelmeyen custom yazilim problemi benim basima geldi ne diyelim herseyde bir hayir var.
[doublepost=1501064548,1500977040][/doublepost]
geçmiş olsun ecu yu alıp bu işleri yapan yerde kontrol ettirin belki sıkıntısı yoktur yada ısınmaya bağlı lehim akması olmuştur düzeltilebilir çöpe atmadan bir gösterin derim

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir

Sanayide çıkma beyin takıldı. Şu an testi yapılıyormuş. Akşam teslim edecekler. 1500 + çekme + yetkili servis arıza tespit ücreti 2000 liraya patladı. Genelde çıkan parçayı almaya çalışıyorlar ama geri almaya çalışacağım bakalım.

Artık yazılımdan korkar oldum.
 
Geri
Üst Alt