Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 Leon 1.4 TSI yeniden yorumlandı... :=] (Full Modifiye)

kazasız belasız ama su fr logosu olmamıs .... bırde tamponların fr senın cupra degıl:confused: logoda fr ... cupranın panjur altında hava gırısı var logo cercevesıde pıanoblack ...
 
Hayırlı olsun serbay,arkadakı yazılar konusunda bende volkan gıbı dusunyorum mumkunse Tsı yazısı da gıtsın,b de omerın dedıgı gıbı Cupra tampon deıl FR tamponu sendekı,kazasız belasız kullanırsın ınsallah ;)
 
bu kadar para harcamışsın, bu güzelliğe artık bixenon şart Serbay. Kurtul şu fanuslardan, yol aç beraber yapalım.
 
Brabus'un son işlerinde aslında bi çoğunda da özellikle önde Merc' yazmaz..Brabus logosu vardır..
onu bunu geç önde Seat yazıyo da arkada niye Leon yazamıyo onu söyle.. :D :D

çünkü arkada da S logosu var ;)

ön logo iptali yapip arka logo iptali de yapabilirsin tabi fibercide:D
 
Serbay çok güzel olmuş, allah kaza bela vermesin ...
 
maşallah araba süper olmuş. kazasız belasız kullanırsın inşallah.

bu arada resimleri kim çektiyse white balansında sorun var :D
 
Nıye olm adam belkı sarı cekmekten hoslanyodur:D
 
Maşallah çok yakışıklı olmuş.. Benimde arkada leon yazısını sökmem konusunda çok baskı olmuştu arkadaşlarımdan ama sökmemiştim, sende asla sökme bence, yoksa arkası gereksiz boş kalıyor. ön logo iptalini de yapmıştım ama arabaya yaptığım en kötü şey olarak yorumluyorum onu da.. spoiler harika olmuş bu arada, sonunda adam gibi bi spoiler çıkmış leona.. hiç dokunmaya arabaya kalsın böyle.. Allaz kaza, bela, nazardan uzak tutsun..
 
Geri
Üst Alt