Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Siparişim...

:) Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun

---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

renk crono sarı suan 55 bin tl ham fiyat cıkartıldı buna ekstra panoramik sunroof ve cruise controlda dahil... spor araç seven birisiyim onceki aracım palio sporting di tam tadını alamadım cok sorun yasadım artık vakti gelmişti önce bu segmentteki aracları iinceledim 207 rc ye baktım sevemedim 2. eline baktım alınacak gibi değil opc ile fiyat aynı fakat gorunusu beni cok etkiledi manuel seceneginin olmaması cok uzdu kısaca 180 hp olusu kalbime atılan bir ok gibiydi:)

en güzelini yapmıssın.güzel seçim renk te super bence.
 
ince düşüncelerin için teşekkr ederim :)
2009 bmw 3.20 coupe ve toyota yaris sahibiyim bunlar bana şuanlık fazlasıyla yetiyo daha fazlasıyla uğraşamam bn :)
 
panaromık cam tavan fena olacak safa... bu arada duz vıtes guzel ama DSG performansına duzle asla yetısılemıyor... gercek bu ama zevk meselesı degılmı..
 
bende yarım Kayseriliyim:) asıl yarım Mersin ama yerleşik düzen İstanbul.

hemşerilerimde burdaymış:)

---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:16 ----------

panaromık cam tavan fena olacak safa... bu arada duz vıtes guzel ama DSG performansına duzle asla yetısılemıyor... gercek bu ama zevk meselesı degılmı..

aynen oyle kanka artık sol ayagım debriyaja basmaktan ağrımaya basladı ozellikle ailemdeki idaretenlik kullandıgım corsa 1.2 easytronic aracın vitesi tam bir faciaydı zaten dsG değilde duz otomatik olsaydı gercekten tercihim olmazdı...
 
bizimde aşkımla klasik oto hobimiz var :D yarışlara filan katılıyoruz yanlız değilsin ;)
 
evet hobiden öte manyaklık die nitelendiriyoruz kendimizdekini.. ama çok güzel atılımlar bunlar :) kazasız belasız kullanırsn umarımm
 
Teşekkürler bu yolda beni yalnız bırakmadıgınız için :) İnşallah cumlemiz kazasız belasız cezasız...
 
Geri
Üst Alt