Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Siparişim...

Hayırlı olsun merak etme benimkide özel bi araç ama parça sıkıntısı olmuyo hiç :D ;)
 
hayırlı olsun gule gule kazasız gunlerde kullan ıns.konuyu okumadım dırek yazıyorum.aracın rengını ne tercıh ettın ve toplam ne kadar odedın?neden ıbıza cupra?sadece neden tercıhın ıbıza merak ettım.
 
bende yarım Kayseriliyim:) asıl yarım Mersin ama yerleşik düzen İstanbul.
 
vuu hayırlı olsun ;)

:) Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun

---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

renk crono sarı suan 55 bin tl ham fiyat cıkartıldı buna ekstra panoramik sunroof ve cruise controlda dahil... spor araç seven birisiyim onceki aracım palio sporting di tam tadını alamadım cok sorun yasadım artık vakti gelmişti önce bu segmentteki aracları iinceledim 207 rc ye baktım sevemedim 2. eline baktım alınacak gibi değil opc ile fiyat aynı fakat gorunusu beni cok etkiledi manuel seceneginin olmaması cok uzdu kısaca 180 hp olusu kalbime atılan bir ok gibiydi:) ha unutmadan 55 bin tl de indirim yok indirimsiz fiyat aracın geldiği tarihteki kampanyalar veya zamlar gecerli olacakmış...
 
Geri
Üst Alt