Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010-2012 Arası Leon Dizel CR DSG Alımı Konusunda fikir yardım tavsiye herşey

owen85

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Ocak 2013
Mesajlar
24
Yaş
39
Merhabalar,

Şubat ayında Seat ailesine katılmayı planlıyorum daha önce 10 Gün boyunca kiralık olarak kullanıp çok memnun kaldığım Seat Leon Dizel CR DSG Modelini düşünüyorum. Sahibinden.com ve DOD dan fiyat araştırmaları yaptım ancak sizlerin deneyimlerininde faydası olacağı düşüncesindeyim. Konuyla ilgili tavsiye yardım ve fikirlerinizi bekliyorum.

İyi forumlar...
 
fıyat aralıgınız nedır bırde bu ara guzel kampanyalar var sıfır alma durumunuz varsa bırtane copa dsg kacmaz derım :eek:key:
 
aracı türkiyedenmi alacaksınız bilgilerinde yurtdışı yazıyorda onun için
 
şuan yurtdışındayım ama geldiğimde türkiyeden alıcam aracı..
 
Sıfır almak benimde aklımdan geçti ama biraz piyasaya baktığımda 37.500-45.000 TL aralığında temiz gibi duran istediğim araçlardan olduğunu görünce sıfırdan biraz uzaklaştım açıkcası. Benim düşündüğüm rakam 35.000-45.000 TL arasında bununda 30-35 bini için kredi 10.000 tl si için nakit düşünüyorum. Krediyide artık duruma göre VDF yada en düşük faiz oranını veren şuanda Halkbankası oradan düşünüyorum. Bakalım kısmet artık...
 
dod dan ziyade sahibeindende fiyat araştırması yep dod da fiyatlar ucuk oluyor genelde,,,
 
Haklısınız DOD da fiyatlar en azından 5000tl fark var bunun üstüne birde VDF faizi gelince sıfır araç almak insanın aklına geliyor. Sahibinden.com adresinden incemelerim devam ediyor ama henüz karar aşamasına gelebilmiş değilim. Sizlerdende yardımlarınızı bekliyorum.
 
bizden beklediğin nasıl bir yardım araç hakkında bilgi ise formdaki kullanıcı arkadaşlarımızın açtığı konuları incelerseniz birçok konuda fikir sahibi olabilirsin sonrada kafana takılansoruları sorarsan cevap alabilirsin,,,
 
Haklısınız dün akşam üyelik işlemlerim bittiği andan itibaren forumda arkadaşların yazmış olduğu konulardan fikir sahibi olmaya başladım. Aslında benim daha çok karar veremediğim konu aracı nereden alırsam daha iyi olur şeklinde mesela yine forumlardan DOD yetkili servisi AYGÜV den alınıp sorunlu ve aslını yansıtmayan bilgilerle satışa sunulup satılan araçlar gördüm. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmayı umduğum konular ilk aşamada bunlar aslında. Zaten aracımı hayırlısıyla satın aldıktan sonra sanırım sorularım ve sorunlarımla sürekli yanınızda olmaya devam edeceğim.
 
dod ta araclarda sıkıntıda cıkabılıyor bıraz googleda aratırsanız cesıtlı sıkayetlerı okuyabılırsınız benzınlı ıcın dıyorsanız sahıbındene bakın ama zaten dızel dusunuyorsanız 45 lıra verene kadar 47bınlıraya sıfır alabılrsınız
 
Geri
Üst Alt