Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 - 2011 Leon sunroof

zorooo_06

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
5
Yaş
41
Arkadaşlar iyi akşamlar
2010 - 2011 sunrooflu leon kullanıcı arkadaşlardan bilgi almak istiyorum...
sunroof konusunda sorun yaşayan arkadaşlar varmı içeri ses alıyormu can sıkıcı bi durum yaratıyormu... hangi durumlarda ses yapıyor

bunun yanında sunroofsuz bi araca göre yararları varmı... Sunroofu önerirmisiniz
 
2008 sanroofu olarak bilgi versek olmazmı...?
 
olur neden olmasın 2010 ufak tefek makyajlar olduğu için 2010-2011 demiştim
 
Öncelikle makyajlımı makyajsızmı alıcaksınız ona karar vermeniz lazım yanlız makyajsızlar dolu makyajlılar + opsiyona bağlı
Ben sanrooflu araç kullanan biri olarak herhangi bir sıkıntı yaşamadım memnunun daha önceki aracımda yoktu tabi fiyat farkıda oluyor haliyle ben öneririm yine karar senin...
 
orjınal sanruf tabıkı farklıdır daha guvenılırdır.bnm eskı leonda su lekelerı vardı hafıf sızdırmalar sebebıyle ıkıncı olarak dısardan ıcerı ses alma durumu yasamadım ama sanrufun kendı gıcırdamasından dolayı rahatsızlık duyuyordum o cıkan seslerı kesmek ıcın cok ugrastık ama nafıle ucuncusude arac park halınde sanrufu acık braktıgında ruzgar falan gırdıgı zaman ıcerı alarm otturuyordu :)
 
yorumlar için çok sağolun ben zaten orjinal sunroof için soruyorum sonradan yapılma zaten kesinlikle düşünmem
orjinal sunrooflu araçlarda da bu su sızma olayı araç giderken gıcırdama rüzgar nedeniyle ıslık sesi falan oluyormu
 
Su sızdırsa aracı doğuşa götürürsün, o aracı sokarsın onların bi yerlerine. Hiç bi sorunum olmadı sunroofta ama 160-180'den sonra diğer araçlara göre sesi daha fazla alıyor sunrooflu araç.
 
Benim 2010 sunroof ile ilgili bir problem yasamadim..sunroof ozellikle yaz aksamlarinda tatil yoresi ve sahil gibi yerlerde tam acik olarak gezmek cok keyifli oluyor..uzun yolda da makul suratlerde gidilirse gayet kullanisli bir donanim..
 
Benim sunroofumda orjinal kesinlikle bi sorun yaşamadım + çok kullanışlı yararlı hiç düşünmeyin derim .
 
Sunroof um var,evet ses yapar tam açık 140 km hızla giderseniz felaket ses yapar:) Onun haricinde hiç bir sıkıntısı yok kardeşim,ben hiç rastlamadım..
 
Geri
Üst Alt