Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 1.4 tsi chip sorunu

bu yeni bişi değil ki yavru..
K03 kafi.. :)

olay k03 takmakta degıl yıgıt saglıklı b sekılde o bahsedılen bglerı vermekte.k03 u takarsın ama flowu tsı ın ust kapagına uygunmu kac bınde full spool edıcek ne olcak onlar onemlı
 
aslında birçoğumuzun yaptığı mmasrafla daha güçlü bir araç alabilmesi olası tabiki ama alırken bazen o kadar imkan vermiyo malesef sabırlı bir insansan beklersin ama benim gibi sabırsızsan olana binersin :) gerçi hayallerime kavuştum sonunda ama geç oldu güç olmasın modunda...:)
 
vallahi ben de FR 2.0 TSI alacam artık, uygun bir fr çıktığında.
1.4 TSI alırken FR çok yakar demiştim ama şimdi anlıyorumki hiç de çok çakmıyormuş; hele de diğer markaların 200 HP arabalarına bakınca yakıtta rakiplerine göre çok iyi olduğunu anlıyorum:)
neyse geç oldu ama güç olmasın umarım.
 
şimdi incelerken gördüm buradaki fotoğraflar daha net bilmiyorum işini görür mü Can?
olmadı Ümiti zaten ararsın.
http://www.remapstr.com/122-hp-tsi-kalmasin/


Ümit abi bu senin dyno mu ?

Untitled-1.jpg
 
Twincharged 1.4 TSI'lardan egzoz filtre ile 220hp'lere yakın güçler alınırken, intercoolersıs singlecharged 1.4 TSI'dan 200hp'ler hayal bence.
 
benim kuzende scirocco var 160 lık chip yaparsa onunda dv değişimine gitmesi gerekirmi arkadaşlar ?
 
Geri
Üst Alt