Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Siparişim...

zafa38

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Ara 2009
Mesajlar
2,189
Yaş
34
Arkadaşlar merhabalar aranıza bugun itibari ile katıldım aylardır hayalini kurdugum ibiza cupranın siparişini vermiş bulunmaktayım bu araçla ilgili bi kaygım var acaba özel bir araç oldugu için parça bulunabilirligi nasıl olur satıcı tr de olmayan parcanın en gec 15 gun içinde ispanyadan getirtildiğini söledi fakat 4 5 sene sonra araç uretimden kalktıgında nasıl olur sizce? Eski aracım palio sporting di ondan biliyorum arac bizi cok ugrastırdı bir cok parcasını pahalı olusu ve bulunamaması sebebiyle düz palio parçaları kullandık... leon veya ibiza cupracılardan bu sorunu yaşayan varmı?
 
Oncelıkle hayırlı olsun,hıc sorun yasamazsın merak etme ama parca bekleme konusunda haklılar 10 gunu bulyo gelmesı ama almanyadan gelıyor genelde,ıspanyadan degıl.Arkadasımda mk4 ıbıza cupra tdı var,turbonun basınc borusu patlamıstı 10 gun buldu gelmesı.Bunun dısında arabanın uretımı durabılır ama parcası sonucta devam edıyor uretılmeye en basıtınden 2001 S3 un kol pıstonu degıscek olsa yınede bulunuyor,o yuzden sıkıntın olmasın parca konusunda ama sunu da kabullenmen lazım kı Vw ın parcası her zaman ıcın pahalıdır,mısal eskı kasa tdı cupra nın baskı balatası dogusta 700 lira.Arabayı aldıysan gerısı hıkaye zaten aldıgın zewkın yanında onemsemezsın bıle :)
 
güle güle kullanırsın aracını parça sıkıntısı da yaşamazsın..
 
Teşekkürler beyler içimi ferahlattınız gercekten :)
 
Safa hayırlı olsun aynı zamanda hoşgeldin.. Sıkıntı falan olmaz merak etme sen dedikleri gibi keyfini çıkar.
 
hayırlı olsun aracın
su ana kadar seat ı olan ve buyuk bı sorun yasayan duymadım
 
Hayırlı olsun aracın bence şimdiden bunları kafana takma tadını cıkar ya :D
 
hayırlı uğurlu olsn inş kazasız belasız binersiniz.

parça konusu ise. fiat kadar ciddiyetsiz olduğunu dşünmüyorum almanların. sonuçta yasal zorunluluk olarak son üretim tarihinden itibaren 10 15 sene gibi bir süre yedek parçasının bulunuyor olması zorunluluğu var diye biliyroum.
 
asıl sen arabayı ılk alcagın gunu dusun burdan alıp kayserıye gıtceksın ve arac daha yepyenı olcagından otobanda fazla asılamıcaksın hehe:)
 
Geri
Üst Alt