Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2009 Leon FR & Leon Yeni 1.8 DSG ( Hangisi )

FR mı Yoksa 1.8 DSG mi

  • FR DSG

    Kullanılan: 37 63.8%
  • 1.8T DSG

    Kullanılan: 21 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    58

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Arkadaşlar heran bir süpriz çıkartma yapıp tekrar leona dönüş yapabilirim. 1.4 TSI kullandığım için daha önce, şimdi tekrar alsam hiç içimi açmayacak heleki o 10.000-12.000 TL'lik modifiyeden sonra hiç ama hiç standart bir araca binemem.

Şimdi siz olsanız 2.el FR mı yoksa yeni çıkacak olan 1.8 DSG mi alırsınız ? Zira sahibinden.com'da 2.el bir tane 2009 citrus yeşil FR var aklımı çok kurcalıyor. Babamda hiç oralı olmuyor ancak ona kalsa 1.8 DSG olduğu için ancak bunu kabul eder. Ama ne yapıp edip FR aldırmaya çalışacağım.

Şimdi şöyle bir durumda var 2.el FR fiyatı ile 2.el 1.8 DSG fiyatı aynı olur siz hangisini alırsınız kafamı çok kurcalıyor bu soru işareti ?
 
hangisi olursa olsun senin için hayırlısı neyse o olsun kardeşim
 
hangisi olursa olsun 2.el olsun temiz olsun. sıfırını alma derim
 
Aslında sen kararını vermişsin gibi geldi Serbay ama ben dsg derim :)
 
kesinlikle fr...o ilanı bende gördüm,içim gitti...rengi fln gerçekten süper,alma ihtimalin varsa sakın kaçırma bence...hayırlısı olsun ;)
 
FR derım,dsg ne kadar ıyı bır teknolojı olsada mauel kullanmak her zmn daha cekıcı gelyo bana.Ayrıca citrus yesıl de 10 numara ;)
 
O yeşil FR'da DSG. Ben FR ı alırım. Koltuk ısıtma bile var alette.
 
sıfır olsun , 1.8 T olsun ...yine ay gri olsun ...hayırlı olsun :)
 
Sağolun arkadaşlar düşünceleriniz ve iyi dilekleriniz için. Her ikiside zaten DSG şanzuman kullanılıyor fakat 1.8 TFSI'da 7 ileri var FR da ise 6 ileri var. Ben otomatik araç istiyorum.

Bu arada bildiğiniz başka FR varsa fakat yeni model garantisi bitmemiş olacak, haberim olursa sevinirim. 10 gün içerisinde belli olacak benim işim inşallah bu sefer umudumuzu kaybetmeyiz :) Olmaz ise ancak yıl başından sonra.
 
Geri
Üst Alt