Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2009 Leon Fiyatı (ACİL)

Cihan

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Eki 2010
Mesajlar
1,415
Yaş
39
Arkadaşlar, Seat Leon 2009 1.6 style, Atiker tüplü, 17 jant lastik yeni takılmış, tavan kaplama, ses sistemi anfi bas komp. sis far xenon, arabada kaza boya darbe yok, 50.000 km de. Kuzenime alacağız. Ne kadara alınır bu araba, fiyatları nerelerde b de size danışayım dedim. Birde atiker sıralı leonlara uyumu nasıl? Teşekkürler..
 
benim duyduğum yada bildiğim kadarıyla emin olmamakla beraber tup arabada pek bir sıkıntı çıkarmıyormuş. turbo motorlarda daha çok sıkıntılar oluyormuş. fiyat olarakta 32-33 arası iyi olur diye duşunuyorum.
 
extraları gözönünde bulundurarakmı söyledin serhan?
 
1.6 ve tüplü ses sistemi tamam olsun xenonlar ve tavan kaplama para değil 30 taş çatlasın 32
 
33 e bıraktı, daha yüzyüze görüşmedik 32 ye vermez diye düşünüyorum.. Bugün bakmaya gideceğiz arabaya..
 
Ben aldım aracı hemen hemen aynı özellikleriz atiker sıralı (hiç bir sıkıntı yok çekişi dahil) 2009 27,000 km'de tek kazalı sağ camurluk değişmiş 32,000 tl (takaslı ama) ses tesısatı yok
 
Geri
Üst Alt