Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2009-2010 ibiza aranıyor..

balerya

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Şub 2011
Mesajlar
68
Yaş
37
arkadaşlar arkadaşıma fıat,renault bakarken benim ısrarlarımla seat ibiza ya ikna ettim :) aracını satmaya düşünen arkadaşlar var ise araç özellikleri ile fiyat bilgisini ya da ilanları varsa yönlendirirse çok sevinirim..bilgileri isterseniz pm olarakta atabilirsiniz..bu hafta almak istiyoruz ama biraz bütçe kısıtlı,fiyat değerlendirmesi yapıp en kısa zamanda alıcaz nasip olursa!(bütçe ortalama 21-22 civarı duruma göre,araca göre yine değerlendirme yapacağız..)
ayrıca 4 kapı araç arıyoruz..coupelerde çok yakışıklı fakat ihtiyacımızı karşılamayacak aile ile kalabalık kullanılcak :)
 
O paralara bulunuyormu ibizalar iyice bakın
 
2009-2010 bulmanız imkansız o fiyatlara ancak masraflı kazalı ve tamiri yapılmamış olursa :D
 
elimizde olan bu..ama aracına göre zorlayabileceğimiz rakamlarda var :) aradığımız araba 1.2 de olabilir bu rakamlara full araç aramıyoruz referans ağırlıklı bakıyoruz(bakmak zorunda kalıyoruz :) )
 
vallaha bana da saçma sapan tekliflerde bulunuyolar. yok erdek'te arsa yok damperli kamyon yok faal internet kafe falan :D
şaşırmış bu insanlar valla..!
 
Geri
Üst Alt