Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2008 Seat Leon 1.6 LPG Stylance 27.500TL

oğuzk

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Ocak 2011
Mesajlar
122
Yaş
33
Aracı Aralık 2012'de almıştım daha doğrusu corsa d sport aracımla takaslamıştım üste para vererek.Gösterdiğimizde tek parça değişen çıkmıştı fotoğrafınıda yollamıştı aldığım kişi.


Geçen ay aracı acil araç bulduğum için ilan açtım 29.000TL'ye sattım fakat kasko yapılırken hasar kaydı çıktığı için sattığım kişi geri almamı istedi ve bende gerek vicdan olarak gerek ticaret ahlakımıza yakışmadığı için geri aldım.


Aracın plakasında ve şase numarasında hiç birşey gözükmüyor yalnızca motor numarasında kasko yaparken 13,000TL'lik hasar kaydı olduğu gözüküyor.


Sattığım kişinin yaptırdığı ekspertiz raporu dahi durmakta isteyene yollayabilirim.


Bakan usta kaputta boya olmadığını değişMİŞ olabilir dediği için değişti yazdı ama kaputta boya çıkmıyor.


Aracın yürüyeni kusursuzdur eichbac yay ve seat sport bbs marka orjinal 18" çelik jant vardır ekstra olarak jantların servis fiyatı belli zaten yazmama gerek yok.


Aracın boyasızlarına 32-33.000TL istiyorlar.


Ekstralarını göz önüne alarak 27.500TL olur foruma.İlk önce buraya ilan açmak istedim aynı şekilde 3-4 gün içinde malum siteye farklı fiyattan ilan vericem araba tanınmadan almak isteyen olur belki.


İsteyene plaka şase-motor numarası veririm kendiside sorgulatabilir.


2008 Stylance 1.6 LPG'li 140,000km'de
Değişen:sol ön çamurluk
Boya:Sol 2 kapı,arka çamurluk, sağ ön çamurluk ve sağ ön kapı.


Tavanda,sağ arka kapı, sağ arka çamurluk , bagajda ve kaputta boya çıkmamaktadır


Plakadan 1200 küsür birde 2000 küsür liralık kaydı vardır sadece.






rr949.jpg
 
Geri
Üst Alt