Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2008 SEAT CORDOBA 90.000 BAKIM AGIR BAKIMMIDIR.

xslh

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ocak 2014
Mesajlar
4
Yaş
40
S.a arkadaşlar seat ailesinin bir üyesi olarak yardımınızı istiyorum.Cordoba marka 1.4 tdi aracımın 90000 bakımını yaptırdım genel bakım yag ve filtreler standartlar yanı Bosch servisinde yaptırdım.Onun haricinde servis danısmanı Aracınızın agır bakımı oluyor bu bunlarda Triger V kayısı gergisi falan baya saydı anlıyacagınız fiyat baya bır kabarık cıkınca :) bende sımdı zamanım yok zaten o dedıklerını yaptırcak parada yok dedım kalsın dedım ama risk tasıyan ve cezası saglam bırseylermıs set falan saydı baya bende en uygun ve kalitelisini seat clup ailesinden daha ıyı ogrenebılecegımı dusundum bana detaylı fiyatlı bıde uygun sekılde nerden bulurum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden cok tesekkur ederım.yardımcı olsanızda olamasanızda cidden iyiki varsınız saolun.Yağ olarak en azından o uygun :) hangi marka model öneriyorsunuz.
 
Fiyat nekadar verdiki onu söylesen ona göre yardımcı oluruz


Beni EDS'ler İYİ Tanır
 
Benzinlinin 90 bin ağır bakımı yaklaşık 1000 tl. ama dizel nekadar olur bilemiyorum...
 
700 Civarında bır fıyat cıkarmıstı.
 
Agır bakım için dip fiyat vermiş iyi yani


Beni EDS'ler İYİ Tanır
 
2013 nisan mayıs gibi özel servisler ama iyisinden, 550-600 istiyorlardı, 500 e yapan çıkmadı. Yetkilisi öax indirimle 1250 ve 1450 tl fiyat verdi. Servis iyiyse fiyat makul gibi devri daim dahil mi, mutlaka dahil ettirin,
 
Geri
Üst Alt