Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2008 sari sport up

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
6 Nis 2011
Mesajlar
2,189
Yaş
42
arkadaşlar öncelikle selamlar :)
araç benim bir abimdedir.forumlara vesayire biryere üye felan degıldır.hiçbiryerde satılık ilanı yoktur.işleri dolayısıyla kendisi ugraşmıyor.bana rica etti satabilirsen sat satılmassada önemli degil diye.araç degişikligi yapacak özel bir aile durumdan dolayı.araç aile aracı olarak kullanılmaktadır.
özellikleri: sarı renk kilometre 40.000 de 2008 model sport up sunroflu gram boya yok dolayısıyla degısende yok :) servis bakımlı sıfır poşetleri duruyor aracın içinde bazı yerlerınde açılmamış.aracın üzerinde prins marka lpg mevcuttur.3 ay önce takılmıştır 2600 tl ye faturalıdır zaten bilen bilir prins lpg nin aga babasıdır :)
arkadaşlar gelelim fiyat kısmına.aracı bu şekilde almak isterseniz 31.500 tl son fıyattır.ama şöyle bir durum vardır lpg kitini sökebiliriz o zaman fıyatı 30.000 tl dir.

Bana ulaşın detayları konuşalım:0532 620 64 37
örnek resimdir.
 
Hayırlı satışlar erkan bu senin aldığın araç değilmi :confused:
 
hayırlı satışlar sana ve arkadaşına erkan
sarı renk arayanlar için fiyatta gayet ii bence...
 
Erkan abi sana coşkun sabahtan sabrın sonu selamettir şarkısını armagan ediyorum :) çok acele etmişim ben :D hayırlı satışlar abicim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt